LG 42LB5610

Dacă pe zi ce trece ești tot mai nemulțumit de actualul tău televizor, atunci ar fi momentul să te orientezi spre un alt model de televizor nou, cu o performanță mai ridicată, un consum de energie electrică mai scăzut și de ce nu la un preț de promoție.

La data de 8-1-2015 prețul acestui televizor LG 42LB5610 era de aproximativ 1.600lei (Vezi preț actualizat). Un preț competitiv pot spune, vis-a-vis de alte modele asemănătoare.

LG 42LB5610 este un dispozitiv nou apărut pe piața gadget-urilor, ce oferă o calitate video și audio excelentă și un design pe măsura acestora. Prezintă finisaje bine definite, ce vor oferii eleganță oricărei încăperi. Display-ul generos este înconjurat de o ramă subțire, aproape insesizabilă, ca imaginile reproduse să pâră mai mari.

Imagini cu LG 42LB5610 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vizionează un film ori un meci de fotbal la o calitate ireproșabilă, mulțumită display-ului din dotare. Așadar, prezintă o diagonală darnică de 106cm și un format Full HD cu o rezoluție de 1920 1080p. Această calitate este îmbunătățită de următoarele caracteristici superioare de imagine, precum: Real Cinema 24p, Triple XG Engine, Picture Wizard III, MCI 100, Active Noise Reduction și Dynamic Clear White.

Și la capitolul sunet se descurcă uimitor, fiind utilat cu două difuzoare stereo de 2 x 10W. Virtual Surround și Dolby Digital sunt doar două din caracteristicile superioare de sunet, ce îmbunătățesc calitatea audio. Așadar, te vei bucura de un sunet excepțional, clar și puternic, atunci când vei privi un film ori când vei asculta muzică.

Chiar dacă nu este un Smart Tv scump și acest model mai ieftin beneficiază de numeroase caracteristici și conexiuni, cu ajutorul cărora vei putea realiza legături între device-uri, precum: un port HDMI, o intrare SCART, Slot CI+, un port USB 2.0, o intrare component și o intrare video composite.

Alte caracteristici speciale, interesante și utile cu care vine dotat acest televizor LG, ar fi și senzorul inteligent Motion Eye Care, SimpLink, EPG 8 zile, Smart Energy Saving, Teletext 1000 de pagini și MHL 2.0.

Fie că dorești să montezi noul dispozitiv pe suportul acestuia elegant și modern, fie că îl vei monta pe un suport Tv reglabil, de perete, calitatea de vizionare va fi la fel de bună în ambele situații.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Full HD
  • Diagonala de 106cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.