LED LG 42LB5500

Dacă ești căutarea unui televizor cu o diagonală destul de bună, cu specificații de ultimă generație și la un preț de ofertă, site-ul nostru îți sare în ajutor și îți recomandă televizorul LED LG 42LB5500.

Acest LED LG 42LB5500, este un model nou, conceput în 2014 ce prezintă un aspect distins, de utimă generație, realizat doar din masă plastică extrem de calitativă, astfel va oferii eleganță oricărei încăperi.

Pe lângă design-ul sau uimitor, dispune și de numeroase caracteristici de ultimă oră, ce îl face pregătit să îți îndeplinească orice dorință în materie de tehnologie.

Prețul acestui LED LG este aproximativ 1.699lei, foarte bun în raport calitate-preț, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

Imagini cu televizorul LED LG 42LB5500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Dotat cu un display IPS, extrem de solid și stabil, cu o diagonală uimitoare de 106cm și o rezoluție Full HD de 1920×1080, va fi pregătit să îți redea cele mai bune imagini la o calitate superioară.

Datorită tehnologiei revoluționare IPS( In Pane Switching), culorile imaginilor vor fi extreme de vii, de o acuratețe incredibilă oferind o tentă foarte naturală și reală.

Mulțumită tot tehnologiei In Pane Switching, vei dispune de un unghi larg de vizionare, așadar efectul de distorsionare al culorilor va fi redus, iar culorile vor fi aceleași indiferent de unghiul din care privești.

Că sunt fotografii ori imagini în mișcare, calitatea superioară va fi totuna. Redearea va fi extrem de fluidă, ideală, exact ce îți poți dorii de la un televizor.

Tehnologia de ultimă oră, Triple XD Engine, de la LG, îți perfecționează culorile, contrastul și claritatea dorită, astfel încât să ai parte de cele mai bune imagini la calități uluitoare.

În cazul în care timpul nu îți permite să vizionezi programele Tv preferate, LG îți pune la dispoziție noua funcție Time Machine II. Aceasta îți permite să înregistrezi programele dorite, astfel încât să le poți vedea sau revedea în timpul tău liber.

Calitatea audio este oferită de cele două difuzoare stereo 2x5W. Sunetul este puternic, clar și nedistorsionat, de o calitate medie. În cazul în care vrei să ai o experiență audio incredibilă, îți poți îndreptă privirea către o linie audio Home cinema 5.1.

Și pe partea de conectivitate excelează, fiind dotat cu numeroase porturi, precum: HDMI, Slot CI+, USB 2.0, intrare video, intrare component și ieșire audio digitală.

Dacă dorești să vizionezi un videoclip sau un film preferat, poți extrem de simplu să conectezi la USB-ul televizorului unul din dispozitivele tale, cum ar fi un HDD extern ori stick de memorie, și printr-o simplă comandă vei reda conținutul pe display.

Ca totul să fie perfect și ideal, device-ul de față vine în dotare cu o funcție foarte inteligentă de economisire a energiei. Această funcție preaia controlul iluminării LED, ajustând câteva din specificații, limitând consumul de energie electrică.

Chiar dacă nu dispui de foarte mult spațiu în locuința ta, acest device îl poți așeza perfect și pe un suport de perete, astfel vei economisi spațiu iar vizualizarea va fi mai bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • MCI 100
  • Triple XD Engine
  • Active Noise Reduction
  • Dynamic Color Enhancer
  • Picture Wizard III
  • Dolby Digital
  • Motion eye care (Intelligent Sensor)
  • Smart Energy Saving
Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.