LG 40UH630V – Smart Tv accesibil şi modern de 101cm, cu rezoluţie 4k/UHD

LG 40UH630V este un Smart Tv potrivit atât ca suport pentru transmisii Tv, cât şi pentru reproducerea conţinutului multimedia preferat, la o calitate de înaltă definite. Datorită ecranului generos, se dovedeşte a fi o variantă potrivită încaperilor spaţioase, precum unui living sau unei sufragerii.

Este un televizor inteligent accesibil, ce beneficiază de sistem de operare webOS 3.0. Este vorba despre cel mai recent sistem de operare de la LG, foarte stabil şi uşor de operat.

Acest model 40UH630V este disponibil la un preţ destul de bun, astfel este prezent la eMag la doar 1.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Desigur, se evidenţiază şi printr-un design ultra modern, cu elemente şi finisaje elegante, ce aduc totodată un plus de rafinament. Televizorul este culoare neagră, cântăreşte 12.6kg şi măsoară standard 900 x 574 x 200 (W x H x D) mm cu stand.

Acelaşi dispozitiv LG este disponibil şi în magazinele de specialitate online Altex, ClickShop, evoMag şi Flanco.

Imagini cu LG 40UH630V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Nou Smart TV de la LG este proiectat cu un LED plat de 101cm (40inch) în diagonală. Este un display generos cu rezoluţie 4K / UHD la maxim 3840 x 2160pixeli. Beneficiază de o sumedenie de moduri şi caracteristici speciale de imagine, precum şi de un raport de aspect de 16:9 şi de unghiuri de vizibilitate excepţionale, atât din orizontală, cât şi din verticală (178 / 178 de grade).

Este prevăzut cu un sistem audio stereo, format din două difuzoare de 40W (2x20W). Garantează un sunet puternic şi fără distorsiuni, modurile presetate de sunet îmbunătăţind semnificativ calitatea audio.

Acceptă să fie conectat la internet atât prin Wireless, cât şi prin LAN (RJ-45), beneficiind totodată de următoarele porturi de conectivitate: USB 2.0 x 2, HDMI x 3, ieşire audio digitală optică, intrare component, precum Minijack căşti.

Ai posibilitatea de urmării orice conţinut media preferat doreşti, reprodus direct de pe stick de memorie sau HDD, conectate la porturile USB.

Slot-ul pentru card PCMCIA împreună cu Tuner-ul digital DVB-C, DVB-T2 şi DVB-S2, vor asigura recepţionarea transmisiilor Tv în format High Definition sau digital, fără a mai fi util un alt decodor extern sau mediabox.

Concluzie :

În concluzie, LG 40UH630V este un Smart Tv 4k/UHD de calitate foarte bună, ideal spaţiilor generoase, capabil să asigure o funcţionalitate excelentă în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 101cm
  • Accesibil
  • Ultra modern
  • 4K/UHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.