LG 40UF7787 – televizor inteligent 4k, cu diagonala de 101cm

LG 40UF7787 este un Smart TV din gama 2015, un model de calitate superioară, ce conferă o modernitate excepţională, garantând un conţinut ireproşabil, atât video, cât şi audio.

Este un televizor atractiv cu tehnologie WebOS, compatibil Vesa 200 x 200mm, ce pune la dispoziţie player multimedia integrat şi tuner digital DVB-S2, DVB-C, DVB-T2.

Cât despre preţ, pot spune că este unul destul de corect, ba chiar convenabil în raport cu specificaţiile device-ului, aşadar modelul de faţă se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-o construcţie ultra modernă, cu finisaje şi detalii extrem de elegante. Că şi trăsături, nu măsoară mai mult de 906 x 576 x 218(W x H x D) mm cu stand, având o greutate de doar 10kg.

Acelaşi Smart Tv îl pun la dispoziţie şi următoarele magazine online: Cel, Altex, Flanco şi evoMag.

Imagini cu LG 40UF7787 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se evidenţiază printr-un ecran generos de 101cm, cu rezoluţie 4k Ultra HD, la 3840 x 2160pix. Este un display excelent, ce are şi caracteristici de imagine următoarele: Active Noise Reduction, Tru Black Control, Ultra Luminance, Tru Ultra HD Engine, Micro Pixel Control, Resolution Upscaler 4k, Natural Color şamd.

La nivel audio, se laudă cu un sistem stereo de 35W, optimizat prin numeroase tehnologii avansate de sunet, precum: Optical Sound Sync, Clear Voice II, Dolby Digital, DTS, SubWoofer, 3D Sound Zooming etc.

Conectivitatea televizorului constă în cele trei porturi HDMI, în două porturi USB 2.0, într-o intrare Scart, într-o intrare component, într-o ieşire audio digitală optică, într-un port USB 3.0, în două porturi RF In, în Wi-Fi integrat şi în LAN(RJ-45).

Dacă tot este un model compatibil Vesa, atunci cu siguranţă va da foarte bine montat pe un suport TV de perete Hama 108725, ultra slim Full Motion, cu un braţ, de tip reglabil.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG 40UF7787 este un televizor inteligent 4k, cu un aspect distins, ce garantează reproducerea conţinutului la o calitate superioară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • WebOS
  • Gama 2015
  • Diagonala 101cm
  • 4k Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.