LG 32LH570U – Smart Tv HD din gama 2016, accesibil şi modern

LG 32LH570U reprezintă unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart ale momentului, remarcate printr-un raport preţ-calitate apreciabil. Este un dispozitiv de generaţie 2016, evidenţiat printr-un design elegant şi modern.

Vorbim despre un model Direct LED ce beneficiază de tehnologia avansată Triple XD Engine. Pe lângă faptul că oferă o atenţie specială transmisiilor Tv şi furnizarii conţinutului media preferat, funcţia de monitor îi permite să fie conectat la diferite device-uri pentru a reproduce un conţinut mai calitativ.

Acest model 32LH570U este prezent deja în magazinul online de specialitate eMag la doar 1.099 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, noul Smart Tv poartă o carcasă distinsă de culoare gri închis, cu detalii şi finisaje extrem de elegante. Din punct de vedere tehnic, standard cântăreşte 4.5kg şi măsoară 734 x 438 x 71 (W x H x D) mm (cu stand are o greutate de 4.7kg şi măsoară 734 x 474 x 172 (W x H x D) mm).

Acelaşi nou televizor inteligent de la LG se poate achiziţiona online şi de la Flanco, CEL sau evoMag.

Imagini cu LG 32LH570U:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Aşadar, televizorul de faţă vine echipat cu un display Direct LED, ce măsoară 80 de centimetrii în diagonală. Este un ecran bun cu unghiuri largi de vizibilitate şi cu un aspect de imagine de 16:9, ce asigură o rezoluţie HD Ready la 1366 x 768pix.

Ca şi caracteristi de imagine superioare, se laudă cu: Dynamic Color Enhancer, cu Picture Mode, cu Picture: Zoom Modes (aspect ratio) şi cu Active Noise Reduction.

La capitolul audio, dăm peste un sistem stereo integrat decent de tip 2.0. Acesta redă un sunet clar şi nedistorsionat, cu o putere maximă de 12W.

În privinţa caracteristicilor de sunet speciale, deţine următoarele: Optical Sound Sync, Sound Mode, Virtual Surround +, DTS şi Clear Voice III.

Conectivitatea televizorului de faţă constă în: două porturi HDMI, într-un port USB 2.0, într-o ieşire audio digitală optică, într-o intrare component, în două RF In, în Slot CI+, în Tuner digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), într-o intrare antenă, într-un Player multimedia integrat, în Wi-Fi integrat şi în LAN.

Mulţumită Tuner-ului digital şi Slot-ului CI+, recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau HD nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Cu ajutorul Player-ului multimedia integrat, dispozitivul de faţă este capabil să reproducă orice tip de conţinut multimedia, direct de pe orice sursă externă de stocare.

Concluzie:

În concluzie, LG 32LH570U este un televizor Smart de nouă generaţie, evidenţiat printr-un raport apreciabil dintre calitate şi performanţă.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.