LG 32LH530V – LED Full HD de 81cm, din gama 2016

LG 32LH530V reprezintă un televizor ultra modern de generaţie nouă, un model 2016 ce reuşeşte să surprindă plăcut printr-un raport favorabil dintre preţ şi calitate. Este un device perfect celor ce caută un bun suport transmisiilor Tv şi conţinutului multimedia, potrivindu-se perfect atât sufrageriilor spaţioase, cât şi dormitoarelor.

În ciuda faptului că acest LED nu beneficiază de specificaţii smart, pune la îndemână o interfaţă intuitivă şi simplu de utilizat, respectiv LG Quick Menu & Quick Remote, ce permite o navigare rapidă şi comodă prin setările şi comenzile de bază ale televizorului. Se pot accesa destul de rapd şi de simplu funcţii precum, jocuri, listă intrări, programe, ghid şi setări.

Acest model 32LH530V este de curând disponibil online în stocul celor de la eMag, la preţul accesibil de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl reprezintă aspectul, surprinde plăcut printr-un design metalic, extrem de modern şi de elegant, ce aduce un plus de rafinament decorului casei tale. Ca şi detalii tehnice, ar fi de specificat că întreaga construcţia este de culoare neagră, că are o greutate de 5.46kg şi că măsoară standard 733 x 436 x 72.2 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 733 x 483 x 170 (W x H x D) mm cu suport.

În privinţa puterii de consum, noul dispozitiv LG înregistrează aproximativ 110W.

Televizorul de faţă se poate achiziţiona online şi din magazinele Altex, evoMag şi Flanco.

Imagini cu LG 32LH530V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv LG vine prevăzut cu un display LED plat, ce măsoară o diagonală de 81cm. Reprezintă un ecran Full HD cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080pixeli, ce asigură o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cele mai bune unghiuri de vizibilitate pe orizontală/verticală.

În plus, se laudă şi cu câteva caracteristici de imagine superioare ce aduc un plus calităţii video, cum ar fi: Active Noise Reduction, Triple XD Engine şi Dynamic Color Enhancer. Mai mult decât atât, pune la îndemână şi o serie de 8 moduri presetate de imagine: Sport, Game, isf Expect1, isf Expect2, Vivid, Eco, Standard şi Cinema.

Pe partea audio, deţine un sistem stereo integrat 2.0, ce dezvoltă o putere maximă de 20W (2x10W). Ca şi caracteristici de sunet superioare, beneficiază de Virtual Surround şi Clear Voice, plus de 6 moduri presetate de sunet (Game, Cinema, Standard, Sport, Music, Clear Voice).

Include o intrare USB 2.0, o intrare Scart RGB, două porturi HDMI, o intrare component, slot pentru card PCMCIA, player-multimedia integrat şi Tuner digital.

Tuner-ul digital (DVB-C, DVB-T2 şi DVB-S2) şi Slot-ul CI+ reuşesc să asigure receptarea transmisiilor Tv în format HD sau Digital, fără a mai fi nevoie de clasicul decodor extern.

Cât despre player-ul multimedia integrat, acesta oferă posibilitatea reproducerii conţinutului preferat, redat direct de pe diferite surse de stocare, precum HDD extern sau Stick de memorie USB.

Concluzie :

În concluzie, LG 32LH530V este un televizor atractiv din 2016, un model de calitate foarte bună, ce deţine un design impresionant, precum şi funcţii utile şi interesante.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.