LG 32LF650V – televizor Smart 3D cu rezoluţie Full HD, de 80cm în diagonală

LG 32LF650V este un Smart Tv 3D modern cu sistem de operare webOS, un televizor lansat destul de recent, ce pune la dispoziţie o serie numeroasă şi interesantă de tehnologii inteligente. Este potrivit atât unui living spaţios, cât şi unui dormitor decent, în ambele cazuri conferind un aer elegant şi modern, prin prisma aspectului său distins.

Acest sistem de operare pe care îl întâlnim la televizoarele LG, se evidenţiază printr-o interfaţă destul de prietenoasă cu utilizatorul, totul fiind practic şi la îndemână.

Faptul că este compatibil Vesa (200 x 200mm) permite să fie montat pe perete pentru o vizionare mai bună, cu ajutorul unui suport Tv, care desigur se achiziţionează separat de device.

Acest model 32LF650V se poate achiziţiona din ofertele magazinului online eMag, cu doar 1.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce îl reprezintă design-ului, noul televizor smart se evidenţiază prin finisaje şi elemente perfect definite, ce aduc un plus de rafinament device-ului. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o greutate de 6.3kg şi că măsoară standard fără suport 731 x 437 x 54.5(W x H x D) mm, respectiv cu suport măsoară 731 x 484 x 207(W x H x D) mm şi cântăreşte 6.5kg.

Acelaşi televizor avantajos este disponibil şi în magazinele online CEL, ClickShop, Altex şi evoMag.

Imagini cu LG 32LF650V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest televizor inteligent de la LG este echipat cu un ecran LED de 80cm în diagonală. Este un display Full HD la 1920 x 1080p, ce are o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi unghiuri de vizibilitate largi, la 178/178 de grade atât din orizontală, cât şi din verticală.

În plus de asta, deţine o serie numeroasă de caracteristici superioare şi moduri presetate de imagine, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul ales.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru nivelul audio, având în doatare un sistem stereo de 20W (2x10W) putere.

Printre dotările televizorului, îşi fac prezenţa şi tuner-ul digital (DVB-T2/C/S2), precum şi Slot-ul CI+. Acestea vor asigura receptarea transmisiilor Tv din format digital şi HD, fără a mai fi necesar un alt decodor extern (sau mediabox).

Nelipsitul player multimedia integrat permite reproducerea oricărui tip de conţinut, direct de pe surse de memorie, precum unitate HDD sau stick de memorie USB.

Din punct de vedere al echipărilor de conectivitate, deţine Wi-Fi integrat şi LAN (RJ-45), precum şi trei porturi HDMI, trei porturi USB, o ieşire audio digitală optică, o intrare component, Scart (Full), o intrare composite (CVBS + Audio) şi RF In.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, LG 32LF650V este un Smart Tv accesibil şi modern, un televizor de calitate foarte bună, capabil să asigure reproducerea unor imagini şi unui sunet excelent.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 80cm
  • Ieftin
  • Modern
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.