LG 32LF630V – un Smart Tv accesibil, cu o diagonală generoasă, aparținând gamei de televizoare 2015

Smart Tv LED LG 32LF630V provine din noua gamă de televizoare inteligente al acestui an, un model atractiv și extrem de avantajos, ce garantează cele mai bune calități video, cât și audio.

Poate că nu vorbim despre cel mai ieftin Smart TV al gamei 2015, dar cu siguranță modelul de față se clasează printre cele mai avantajoase și bine vândute device-uri de pe piață. Se bucură de tehnologia WebOS, de un ecran de 80 de centimetrii și de cele mai recente tehnologii apărute.

După cum spuneam, televizorul de față se remarcă printr-un preț de achiziție foarte accesibil, în raport cu specificațiile aparatului și cu gama din care provine. Așadar, un astfel de televizor smart se poate achiziționa din magazinul online eMag, cu numai 1.599 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcție plăcută, modernă și elegantă. Acestuia i se anexează un suport modern, care împreună cu acesta cântărește în jur de 6Kg și măsoară doar 734 x 483 x 154(W x H x D) mm.

Același televizor smart LG se regăsește și în stocurile magazinelor online Altex și Flanco.

Imagini cu LG 32LF630V  :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, aveam de-a face cu o diagonală generoasă, respectiv de 80 de centimetrii. Vorbim despre un ecran Full HD, cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, ce se bucură de numeroase specificații de optimizare a calității video, precum: Active Noise Reduction, Natural Color, Contents optimizer, Triple XD Engine, Dynamic Color Enhancer, Motion Eye Care, Real Cinema 24p, Dynamic Clear White și Motion Eye Care.

La nivel audio, vine dotat cu două ieșiri cu o putere de 10W, îmbunătățite prin intermediul următoarelor caracteristici avansate de sunet: DTS, Clear Voice II, Dolby Digital, Smart Sound Mode, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync, Virtual Surround Plus și Apta€“X Codec.

În dotarea acestui televizor smart, regăsim următoarele conexiuni și conectori: Wi-Fi integrat, Rj-45, Slot CI+, HDMI x 3, Scart, USB 2.0 x 3, o ieșire audio digitală, Analog audio out, RF In și o intrare component.

Dacă montarea device-ului pe suportul din dotare nu te avantajează, atunci poți încerca montarea acestuia pe un suport Tv de perete A+ SP22T, reglabil, de 23″-42″, astfel vizibilitatea va fi mult mai bună.

Acestea fiind spuse, televizorul smart LG 32LF630V este un model super avantajos, performant și extrem de modern, capabil să reproducă cele mai calitative imagini și cele mai bune sunete.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • WebOS
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.