LG 32LF580V – este un Smart Tv distins, performant şi avantajos

LG 32LF580V reprezintă o altă variantă accesibilă de Smart Tv, a generaţiei 2015, un televizor cu un design atrăgător şi cu un nivel de performanţe ridicat, fiind ideal pentru sufrageria oricui.

Vorbim despre un LED de generaţie recentă, ce deţine tuner digital (DVB-T2, DVB-C DVB-S2), player multimedia incorporat, având compatibilitate Vesa (200 x 200mm) şi o putere de consum de doar 40W.

În privinţa preţului de achiziţie, pot spune că modelul de faţă se află în topul celor mai accesibile televizoare smart de pe piaţă, astfel este comercializat de către magazinul eMag, cu preţul de numai 1.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum am spus, pe partea de aspect se prezintă excepţional, fiind un televizor modern şi distins. Din punct de vedere tehnic, cu tot cu suport, măsoară 732 x 481 x 207(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de numai 6.2Kg.

Acelaşi televizor LG îl regăsim şi în stocul de promoţii al celor de la Flanco şi Altex.

Imagini cu LG 32LF580V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, prezintă un display de 80cm, un ecran Full HD, cu un aspect de imagine de 16:9 şi cu rezoluţie de 1920 x 1080p. Calitatea video este optimizată printr-o serie de caracteristici superioară de imagine, precum: Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction, Dynamic Clear White, Triple XD Engine şi Real Cinema 24p.

Se prezintă la fel de bine şi la nivel audio, astfel are în dotare două ieşiri stereo (2 x 10W), ce sunt îmbunătăţite prin următoarele tehnologii avansate: Optical Sound Sync, Clear Voice II, Virtual Surround Plus, Smart Sound Mode, DTS şi Decodor Dolby Digital.

Conectivitatea televizorului pune la dispoziţie Wi-Fi incorporat şi Reţea, 3 porturi HDMI, intrare Scart, intrare component, 3 porturi USB 3.0, ieşire audio, 2 RF  In şi Slot CI+.

În cazul în care îţi doreşti o atmosferă ca de cinematograf, poţi monta noul Tv pe un suport de perete SPB221 A+, de tip reglabil, de 13inch – 42inch.

Acestea fiind spuse, LG 32LF580V este un televizor smart atractiv, cu performanţe ridicate şi cu un design aspectuos, ce poate fii perfect în livingul oricărei locuinţe.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.