Televizor LED LG 32LF561V, 80 cm, Full HD

Noua gamă de televizoare 2015 a producătorului LG, a lansat modele extraordinar de bune, aducând îmbunătățiri serioase pe partea video, cât și partea audio, îmbunătățiri ce nu pot trece neobservate.

Pentru review-ul de astăzi am ales televizorul LG 32LF561V, un non Smart Tv ce provine din noua serie, fiind extrem de apreciat de utilizatori, fapt ce îl confirmă și numărul mare de achiziționări.

În oferta celor de la eMag, un astfel de Tv LG se găsește la numai 1.299lei (Vezi preț actualizat), un cost nemaipomenit de bun și de accesibil, ținând cont că vorbim despre un model de generație nouă.

Se face atrăgător prin aspectul său modern și elegant, ce prezintă finisaje definite perfect. Construcția cel caracterizează măsoară doar 732 x 481 x 207 mm și cântărește numai 6.2Kg.

Același televizor LG este disponibil și în stocul magazinelor Flanco și Altex.

Imagini cu LG 32LF561V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul este de 80cm, cu un aspect de 16:9 al imaginiilor. Rezoluția acestuia este Full HD la 1920 x 1080pixeli. Dispune și de numeroase caracteristici de imagine, cum ar fi Dynamic Color Enhancer, Dynamic Clear White, Triple XD Engine, 24p Real Cinema și Active Noise Reduction.

La nivel audio, ne încântă cu un sistem compus din două ieșiri stereo, de 2 x 10W putere. Beneficiază de îmbunătățire din partea a câtorva caracteristici superioare audio, precum Optical Sound Sync, Sistem Surround, Dolby Digital și Clear Voice II.

Are în dotare 2 intrări RF In, o intrare Scart, Slot CI+, un port HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0 și o ieșire audio digital (optică).

Ar mai fi de spus că are un consum de doar 38W, vine echipat cu player multimedia integrat, cu tuner digital, cu EPG, cu DVR Ready(digital) și cu Simplink (HDMI CEC).

În concluzie, dacă vrei un non Smart Tv, de ultimă generație, cu funcții asemănătoare unui televizor inteligent, modelul LG 32LF561V reprezintă varianta cea mai ideală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.