LG 32LB580B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  LG 32LB580B este un Smart Tv conceput în 2014, dotat cu foarte multe funcții avansate, astfel încât să ofere un nivel de performanță superior în orice situație.

Grație acestor funcții revoluționare, calitatea imaginilor va fi impresionantă, iar sunetul va fi pe măsura acestora, așadar vă veți bucura de un divertisment pe cinste, chiar la voi acasă.

Acestea fiind spuse, un astfel de Smart Tv LG performant și atrăgător, se bucură de un preț de achiziționare extrem de accesbil, undeva la 1.249lei (Vezi preț actualizat).

Ca și design, se remarcă prin dimensiuni reduse, de doar 732 x 481 x 207 mm și cu o greutate de 6.2Kg. Prezintă finisaje elegante, cu trăsături moderne, astfel încât se va integra excelent în orice locuință modernă.

Imagini cu LG 32LB580B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De început, o să prezentăm partea video a acestui Smart Tv LG. Vine utilat cu un ecran generos, de 81cm, ce se bucură de un aspect al imaginilor de 16:9 și de un format HD cu rezoluția de 1366 x 768p. Această calitate ireproșabilă a conținutului reprodus este îmbunătățită de o serie de specificații superioare de imagine, precum: Active Noise Reduction, Triple XD Engine, Picture Wizard III, Dynamic Clear White, Dynamic Color Enhancer, MCI 100 și Real Cinema 24p.

Și la nivel audio se descurcă excepțional, având la bază o linie audio formată din două difuzoare stereo de 2 x 10W, îmbunătățită de câteva caracteristici excelente de sunet, ca: Virtual Surround, Dolby Digital, Wireless Sound Sync și Clear Voice II.

Ca și funcții speciale se bucură de player multimedia și de tuner digital (DVB-T, DVB-C), ce asigură recepționarea canalelor Tv în format digital sau HD.

Conectivitatea este asigurată de o serie de conectori foarte utili, precum: trei porturi HDMI, o intrare video composite, o intrare Scart, o intrare component, trei porturi USB 2.0 și Slot CI+.

În concluzie, LG 32LB580B este un Smart Tv excelent, extrem de performant și atrăgător, ce se laudă cu un raport preț-performanță excepțional.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • HD
  • Diagonala de 81cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital: DVB-T, DVB-C
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.