TV LG 32LB561B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
LG 32LB561B face parte dintr-o gamă decentă de televizoare, ce se face evidențiat printr-un preț foarte accesibil. În ciuda prețului său redus, se bucură de câteva funcții destul de interesante, astfel încât să ofere o calitate bună a sunetului redat și a conținutului reprodus.

Acestea fiind spuse, produsul de față reprezintă alegerea ideală atunci când vrei să îți procuri un televizor cu funcții decente și cu un aspect modern, toate acestea la un preț foarte bun, de doar 999lei (Vezi preț actualizat).

Se laudă cu un aspect atrăgător, având finisaje și detalii elegante și bine definite. Este un produs compact, fiind dimensionat astfel încât să nu ocupe foarte mult din spațiu, așadar prezintă dimensiuni slim de 732 x 481 x 207 mm, împreună cu suportul din dotare și cântărește doar 6.2Kg. Este un televizor extrem de economic, fapt ce este susținut de puterea consumată, de doar 40W.

Imagini cu LG 32LB561B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un capitol de bază, de care trebuie ținut cont în mare măsură, ar fi cel video. Așadar, televizorul de față vine echipat cu un ecran de 81cm, având o rezoluție HD de 1366 x 768p. Beneficiază de un aspect al imaginilor de 16:9 și de o listă de caracteristici video extrem de eficiente, precum Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Triple XD Engine, Real Cinema 24p și multe altele.

Și nivelul audio este extrem de important și de luat în considerare, astfel în cazul de față se dispune de un sistem audio format din două ieșiri stereo de 2 x 10W, îmbunătățit de câteva caracteristici avansate audio, ca: Wireless Sound Sync, Dolby Digital, Clear Voice II și Virtual Surround.

Nici la nivel de conectivitate nu se descurcă mai rău, ba din contră vine echipat cu numeroase conexiuni, precum: o intrare Scart, o intrare USB 2.0, un port HDMI, o intrare component, Slot CI+ și o intrare video composite.

Alte caracteristici speciale de care se bucură acest televizor LG, ar fi Tuner-ul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, Player-ul multimedia, Smart Energy Saving, Senzorul inteligent Motion eye care, MHL 2.0, Teletext 1000 pag., SimpLink etc.

În concluzie, LG 32LB561B este un televizor execelent, ce se bucură de un raport preț-calitate excepțional, datorită căruia se află la mare căutare pe piața gadget-urilor.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Diagonala de 81cm
  • HD
  • Player multimedia
  • Tuner digital
Contra:
  • Non-Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.