LG 32LB550B

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Cu noile televizoare performante de la LG, programul de vizionare al emisiunilor preferate ți-l faci după placul tău. Chiar dacă timpul nu îți permite să te sincronizezi cu programele preferate de la Tv, cei de la LG s-au gândit la asta și au realizat funcția revoluționară LG Time Machine. Această funcție îți permite să înregistrezi programele dorite, pe care le poți vedea sau revedea în timpul liber.

Un astfel de televizor LG îl poți găsi la prețul de aproximativ 979lei, extrem de bun pot spune, însă dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția zilei.

Desigur și noul televizor LG 32LB550B realizat în 2014, dispune de această funcție revoluționară, urmată de multe alte specificații de ultimă generație. Pe lângă acestea prezintă și un aspect distins și modern, oferind oricărei încăperi o pată de eleganță.

Imagini cu LG 32LB550B :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Bucură-te la exterior de un display LED, cu o diagonală darnică de 81cm, o rezoluție HD de 1366×768 și un aspect al imaginii de 16:9.

Grație tehnologiei IPS de care dispune acest ecran, imaginile redate vor suferii o transformare incredibilă. Așadar, culorile imaginilor vor fi foarte naturale, contrastul extrem de bun chiar și atunci când imaginile sunt în mișcare, indiferent de unghiul larg de vizualizare.

O altă caracteri­stică revoluționară a imaginilor este și Triple XD Engine. Această caracteristică avansată de la LG, îți oferă o calitate superioară a contrastului, clarității și a culorilor, pentru cele mai bune imagini redate.

Calitatea audio oferită de acest device este îmbunătățită de numeroase caracteristici precum Dolby Digital și Virtual Surround. Astfel sunetul redat prin cele două difuzoare integrate de 2x10W va fi incredibil de clar și puternic, fără nici un fel de distorsionare.

Chiar dacă nu este declarat un Smart Tv, acest model este conceput cu specificații asemănătoare unui televizor inteligent. Clear Voice II îți oferă posibilitatea de a te bucura de un dialog extrem de clar și audibil. Această funcție inteligentă mărește automat volumul vocilor din filme sau emisiuni, pentru a fi distinse mai bine de sunetul de pe fundal.

Putem spune că stă foarte bine și la capitolul conectivitate, fiind dotat cu numeroase porturi, ca: USB 2.0, HDMI, SCART, Slot CI+, intrare component și intrare video composite.

LG 32LB550B îți oferă posibilitatea de a vizualiza orice conținut dorești foarte rapid pe display-ul generos. Extrem de simplu conectezi la portul USB al device-ului, un HDD extern ori un stick de memorie și printr-o simplă apăsare de buton, vizionezi filmele, fotografiile etc. preferate.

Oferă o pată de eleganță locuinței tale cu acest model de Tv, așezat pe suportul sau din dotare ori pe un suport Tv de perete, fiind extrem de elegant și modern în ambele situații.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • LED
  • Diagonala de 81cm
  • HD
  • Tuner digital
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nu este Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.