LG 32LB5610

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Azi am ales să discutăm despre un televizor marca LG, recent conceput și apărut pe piața electronicelor, ce se face remarcat printr-un aspect excelent și printr-un preț foarte bun. 

LG 32LB5610 este un non Smart Tv, ce se laudă cu un număr mare de vânzări, asta datorită faptului că vine echipat cu o serie de specificații destul de interesante și cu un preț extrem de accesibil, de numai 1.199lei (Vezi preț actualizat).

Noul device se evidențiază printr-un aspect foarte plăcut, cu finisaje moderne, fiind un model destul de compact. Se bucură de un stand elegant, pe care vine montat acest Tv LG, însă nu măsoară mai mult de 732 x 481 x 207 mm, cu tot cu acesta, cântărind în jur de 6.2Kg.

Acest model de televizor LG se poate regăsi și în oferta maginului Altex.

Imagini cu LG 32LB5610 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Afișajul este asigurat de către un ecran LED de 80cm, având o rezoluție Full HD de 1920 x 1080p. Ca și specificații beneficiază de un aspect al imaginilor de 16:9, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction și lista continuă.

Nivelul audio se face remarcat printr-o linie audio formată din două ieșire de 20W, îmbunătățită de câteva caracteristici speciale de sunet, precum Virtual Surround, Dolby Digital, Clear Voice II și Wi-Fi Sound Sync.

Ramura conectivității se bucură de următoarele porturi: două porturi HDMI, un port USB 2.0, o intrare component, Slot CI+, o intrare video composite și o intrare Scart.

Ca și funcții speciale, vine echipat cu senzorul inteligent Motion Eye Care, Smart Energy Saving, Tuner digital și de Player multimedia integrat.

În concluzie, chiar dacă LG 32LB5610 nu este un Smart TV scump, ci doar un televizor ieftin, se bucură de funcții și finisaje asemantoare unui televizor inteligent cu un preț ceva mai ridicat.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • Diagonală display 80cm
  • Player multimedia integrat
  • Tuner digital
  • LED
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.