LG 28MT47T – televizor HD cu diagonala de 71cm din 2016

LG 28MT47T este un model recent de non Smart TV LED, evidenţiat atât printr-un cost de achiziţie avantajos, cât şi printr-un design elegant şi modern. Se dovedeşte a fi o alegere ideală pentru spaţiile nu foarte generoase, integrându-se perfect în orice stil de amenajare.

Discutăm despre un dispozitiv din generaţia 2016 dotat cu funcţii şi caracteristici de bază, precum şi cu funcţia de monitor.

Este de reţinut faptul că deţine compatibilitate Vesa de 100x100mm, fapt ce permite să fie montat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv compatibil.

Acest model 28MT47T este deja comercializat online de către magazinul de specialitate eMag cu numai 899 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere estetic se prezintă extrem de bine, graţie finisajelor şi detaliilor perfect definite. Întreaga construcţie este de culoare neagră, cântăreşte în jur de 4.5kg şi măsoară standard 641 x 396 x 57 (W x H x D) mm, respectiv 641 x 428 x 159 (W x H x D) mm cu stand. În privinţa eficienţei energetice, se laudă cu o putere consumată de numai 26W.

Acelaşi televizor modern este prezent şi în magazinul online Cel.

Imagini cu LG 28MT47T:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere video, noul dispozitiv de la LG vine echipat cu un ecran High Definition de 71cm în diagonală. Este un ecran de calitate bună, ce deţine o intensitate luminoasă de 250cd/m2, un timp de răspuns de 5 ms, un contrast dinamic de 5.000.000:1, un contrast nativ de 3.000:1, un aspect de imagine de 16:9, precum şi o rezoluţie maximă de 1366 x 768p (HD).

Pe partea de sunet integrează două ieşiri audio stereo, capabile să dezvolte o putere maximă de 10W (2 x 5W).

Se bucură de 4 porturi HDMI, de un port USB 2.0, de o intrare antenă, de o intrare Scart RGB, de o intrare video composite, de o intrare PC, de o intrare component, de Minijack căşti, de Slot CI+, de Media Player USB, de redare video şi de Tuner digital.

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital cu format DVB-T / C au rolul de a recepţiona posturile Tv în format Digital/HD, înlocuind astfel clasicul decodor extern (mediabox).

Datorită Media Player-ului USB integrat televizorul de faţă poate reda orice tip de conţinut multimedia preferat, direct de pe orice sursă de stocare externă.

Concluzie:

Concluzionând, LG 28MT47T reprezintă un televizor modern şi accesibil de generaţie nouă, conceput în mod special pentru încăperilor nu foarte spaţioase.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 71cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.