LG 24MT48DG-BZ – televizor LED HD de 60cm în diagonală

LG 24MT48DG-BZ reprezintă un televizor clasic de tip LED, ce beneficiază de un raport cost-calitate mai mult decât apreciabil. Vine cu un aspect plăcut şi modern, fapt ce îl integrează excelent în stilul de decor al oricărei locuinţe.

În ciuda faptul că nu este un Smart Tv performant, reprezintă o soluţie ideală atât pentru cei nu foarte pretenţioşi atunci când vine vorba de tehnologie, precum şi pentru încăperile nu foarte spaţioase.

Funcţia de monitor se dovedeşte a fi extrem de utilă pentru conectarea diferitelor device-uri, cum ar fi laptop-ul, consola de jocuri video şamd.

Acest model 24MT48DG-BZ este de curând prezent online în magazinul de specialitate eMag la numai 599 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o construcţie plăcută cu finisaje şi detalii moderne, totul fiind pe o nuanţă de culoare neagru lucios. Cântăreşte în jur de 3.4kg şi măsoară standard 556.0 x 53.1 x 345.2 (W x H x D) mm fără suport, respectiv 556.0 x 146.3x 387.3 (W x H x D) mm cu suport. Are o putere de consum de numai 28W şi se bucură de compatibilitate Vesa de 75x75mm. Această compatibilitate îi permite să fie amplasat şi pe perete, necesar fiind doar un suport Tv special.

Imagini cu LG 24MT48DG-BZ:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noua variantă accesibilă de la LG vine proiectată cu un ecran High Definition de 60cm în diagonală. Are la bază un timp de răspuns de 5 ms, un contrast dinamic de 5.000.000:1, o rată de aspect a imaginii de 16:9, o intensitate luminoasă de 250cm/mp, unghiuri largi de vizualizare (178/178 grade), un constrast dinamic de 1.000:1, precum şi o rezoluţie maximă HD la 1366x768p.

Din punct de vedere audio, dăm peste un sistem integrat de tip 2.0, cu o putere maximă de 10W (RMS)

Se prezintă destul de ok şi pe partea de conectivitate, fiind dotat cu: un port HDMI, un port USB 2.0, o intrare Scart, Slot CI+, Minijack căşti, o intrare antenă, Media Player USB, Redare video şi Tuner Digital cu format DVB-T/C.

Media Player-ul USB are capacitatea de a reproduce direct orice tip de fişier multimedia preferat de pe orice dispozitiv de stocare extern.

Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului Digital înlocuieşte perfect decodorul clasic extern, necesar la recepţionarea posturilor Tv în format Digital sau HD.

Concluzie:

În concluzie, LG 24MT48DG-BZ reprezintă un televizor modern şi accesibil, ceva mai decent din punct de vedere al diagonalei. Cu siguranţă este o alegere potrivită pentru camerele nu foarte spaţioase, precum pentru dormitoare, pentru camerele de hotel, pentru bucătării şamd.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 60cm
  • Modern
  • 2016
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.