LG 24MT48DF – non Smart Tv HD de 61cm în diagonală, acesibil şi modern

LG 24MT48DF este un alt non Smart Tv accesibil de generaţie nouă, evidenţiat printr-un design modern şi elegant. Reprezintă o alegere inteligentă pentru cei care caută un astfel de dispozitiv low cost, excelent doar pentru activităţile simple de zi cu zi.

Vorbim despre un LED cu funcţie de monitor, capabil să garanteze un bun suport atât furnizării canalelor Tv, cât şi conţinutului media preferat.

Acest model 24MT48DF poate fi procurat online cu numai 649 de lei (vezi preţ actualizat) din magazinul de specialitate eMag.

Remarcăm o construcţie elegantă de culoare neagră, cu finisaje perfect definite. Privind din punct de vedere tehnic, este de menţionat că are o putere consumată de numai 28W, că are o greutate de doar 3.4kg şi că măsoară standard fără suport 556.0 x 53.1 x 345.2 (W x H x D) mm, respectiv 556.0 x 146.3x 387.3 (W x H x D) mm cu suport.

Acelaşi televizor de buget este disponibil online şi în magazinele Cel şi evoMag.

Imagini cu LG 24MT48DF:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În ciuda preţului de achiziţie avantajos, noul televizor LG vine echipat cu un display LED de calitate foarte bună, ce masoară o diagonală de 61cm (24”). Ca şi specificaţii, deţine un contrast nativ de 3000:1, un aspect de imagine de 16:9, un timp de răspuns de 5ms, o luminozitate de 250cm/m2, un contrast dinamic de 5000000:1, precum şi unghiuri de vizibilitate largi de 178 / 178 °.

În plus, reuşeşte să reproducă imaginea la o rezoluţie High Definition de 1366 x 768p, având la bază următoarele caracteristici de imagine superioare: Triple XD Engine, ARC-Video şi ARC-PC.

La captilul sunet, vine prevăzut cu un sistem audio stereo de 10W putere (2x5W), beneficiind de numeroase caracteristici audio, cum ar fi: Virtual Surround, Equalizer şi AVL.

Se prezintă destul de bine şi la capitolul coenctivitate în raport cu preţul de achiziţie. Astfel, deţine port USB 2.0, intrare Scart (RGB), port HDMI, Slot CI+ (PCMCIA), Tuner Digital (DVB-T/C), intrare antenă şi Player multimedia integrat.

Player-ul multimedia integrat oferă ocazia reproducerii oricărui tip de conţinut media preferat, direct de pe diferite unităţi de stocare (HDD extern, Stick USB).

Slot-ul CI+ şi Tuner-ul digital au rolul de a recepta canalele Tv în format HD/Digital, fără a mai fi util clasicul decodor extern (mediabox).

Concluzie:

În concluzie, LG 24MT48DF reprezintă un televizor modern de buget, ideal pentru a reproduce atât posturile Tv, cât şi conţinutul media preferat.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Diagonala 61cm
  • 2016
  • HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.