Televizor-Monitor LG 24MT45D-PZ

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 LG 24MT45D-PZ este non Smart Tv destul de inteligent, ce deține și funcția de monitor. Este un televizor modern și calitativ, ce impresionează prin calitatea video și audio, dar și prin funcționalitate multimedia.

Se bucură de o serie de specificații destul de interesante ce îmbunătățesc calitatea video și audio, astfel ca tu să te bucuri de un conținut reprodus excelent.

Acestea fiind prezentate, un asemenea televizor 2in1 cu funcții impresionante, se poate procură la un preț extrem de accesibil, de aproximativ 800lei (Vezi pret actualizat).

Se bucură de un aspect foarte atrăgător, ce prezintă finisaje moderne și elegante. Vine cu o construcție solidă, având dimensiuni reduse de 556 x 392.7 x 166.4 mm, împreună cu suportul său elegant și cu o greutate de doar 3.4Kg. Așadar, poate fi așezat oriunde, funcționând ca televizor ori ca monitor, fără grija spațiului.

Imagini cu LG 24MT45D-PZ :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

De început, o să discutăm despre calitatea impresionantă a imaginilor, ce este oferită de către ecranul LED, cu diagonala de 60cm. Este un display excelent, ce se bucură de un contrast dinamic de 5000000:1, de o luminozitate de 250cd/mp, un timp de răspuns foarte scurt de 8.5ms, un aspect al imaginilor de 16:9, un unghi de vizibilitate de 178/178 grade și nu în ultimul rând de un format HD excelent cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli.

Capitolul audio are la bază un sistem impresionant, îmbunătățit de caracteristicile speciale de sunet, precum Auto Volume și Virtual Surround. Datorită acestora, te vei bucura de o calitate audio de grad superior.

Și la nivel de conectivitate se descurcă foarte bine, fiind dotat cu: o intrare component, o intrare USB 2.0, un port HDMI, o intrare Scart, o intrare PC D-sub 15pini, o intrare composite, un Slot CI+ și o intrare Audio RCA.

Alte caracteristici de care beneficiază acest televizor Samsung ar mai fi, Redarea video, Player-ul multimedia integrat, Mod imagine (/ Standard/ Cinema/ Sport/ Game/ Expert1/ Expert2), Plug & Play DDC2B, Tuner digital și multe altele.

În concluzie, LG 24MT45D-Pze este un televizor cu funcții multiple, ce poate fi utilizat și pe post de monitor, ce se evidențiază printr-un raport preț-performanță incredibil de bun.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala de 60cm
  • HD
  • Funcție de monitor
  • Tuner digital
  • Redare video
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Non Smart Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.