LG 24LF450U – un televizor de calitate, modern şi elegant, perfect pentru încăperile mai mici

LG 24LF450U este un LED al gamei 2015, un non Smart Tv atractiv, ce deţine locul întâi al topului al celor mai bine vândute televizoare fără funcţii smart, al acestui an.

Se prezintă cu un display Edge LED cu diagonala de 61 de centimetrii (24inch) şi cu un sistem audio integrat destul de puternic, astfel te vei bucura de un conţinut excepţional, din punct de vedere video cât şi audio.

Cât despre cost, device-ul de faţă se poate procura din oferta celor de la eMag, cu preţul accesibil de numai 849 de lei (vezi preţ actualizat).

Ar fii de spus că are o putere de consum în timpul funcţionarii de numai 24W, iar în stand-by de doar 0.5W. Se remarcă printr-un aspect distins, pe un fond gri, fiind realizat din cele mai calitative materiale.

Acelaşi dispozitiv LG îl regăsim şi stocul de oferte al magazinului online Flanco.

Imagini cu LG 24LF450U :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ei bine, avem de-a face cu un Tv echipat cu un ecran de tip Edge LED, cu diagonala de 24inch (60cm). Este un ecran IPS, ce are un unghi de vizibilitate de 178/178 de grade şi un aspect al imaginilor de 16:9. Conţinutul reprodus va fi afişat într-un format HD Ready, la o rezoluţie de 1366 x 768pixeli.

Din punct de vedere audio, vine dotat destul de ok, astfel prezintă un sistem de boxe stereo integrat, ce are o putere de 10W (2 x 5W). Sunetul redat va fi optimizat prin următoarele caracteristici audio avansate, precum: Clear Voice II, Dolby Digital şi Virtual Surround.

În ciuda faptului că nu deţine funcţii smart, se laudă cu o serie diversificată de conectori, precum: o intrare USB 2.0, o intrare Scart, un port HDMI, minijack căşti, RF In şi Slot CI+.

Alte detalii despre modelul de faţă, ar mai fii de specificat faptul că dispune de funcţia de redare a filmelor, fotografiilor şi a muzicii de pe orice dispozitiv USB.

Odată cu noul Tv, achiziţionează-ţi şi un suport Tv de perete SPB221 A+, de tip reglabil, de 13”- 42”, pentru o vizibilitate mai bună.

În concluzie, LG 24LF450U este un televizor ce nu deţine funcţii smart, însă se bucură de numeroase tehnologii ce duc la o calitate excepţională video cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Non Smart Tv
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 61cm
  • HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.