LG 19MN43

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
LG 19MN43 este un non Smart Tv de tip LED, ce beneficiază de funcție dublă, astfel poate fi utilizat pe post de Tv sau de monitor. Este ideal în cazul în care te-ai gândit să îți achiziționezi un televizor cu funcție dublă, nefiind dispus să aloci o sumă foarte mare pentru acesta.

Chiar dacă este un televizor ceva mai ieftin, se bucură de câte funcții destul de interesante și de un aspect foarte atrăgător.

Ca și design, se evidențiază prin finisaje moderne, fiind proiectat cu un picior elegant, măsurând împreună cu acesta doar 441.7 x 350.9 x 167.8 mm. Nici greutatea sa nu este mai mare, ci de doar 2.6Kg, iar puterea consumată este de 24W, de unde reiese că este un model foarte eficient.

Acestea fiind spuse, prețul de achiziție al acestui televizor/monitor LG extrem de aspectuos, este de doar 599lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Televizor LG 19MN43 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

De început, o să discutăm despre partea video a acestui televizor Lg. Așadar, vine utilat cu un display de tip TN, cu diagonala de 48cm. Se bucură de o rezoluție HD de 1366 x 768p, de un timp scurt de răspuns de doar 5ms și de o luminozitate de 200cd/mp.

La capitolul sunet, beneficiază de o linie audio stereo de 10W, îmbunătățită de caracteristica specială Infinite Surround. În final, te vei bucura de un sunet excelent, fără a avea vreo distorsionare.

Alte funcții eficiente, cu care vine echipat acest dispozitiv, ar fi player-ul multimedia, redarea video (SECAM și PAL) și tuner-ul digital (DVB-T și DVB-C).

Conectivitatea are la bază o varietare de conectori, precum: o intrare Scart, un port HDMI, o intrare component, o intrare USB 2.0, Slot CI+, D-SUB și o intrare video composite.

În concluzie, LG 19MN43 este ideal în cazul în care îți dorești un monitor cu funcție de televizor, sau invers, extrem de atrăgător ca aspect, dar și ca preț.

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • LED
  • Non Smart TV
  • Infinite Surround
  • Tuner digital DVB-T, DVB-C
  • Redare video PAL, SECAM
  • Player multimedia integrat
  • Game Mode
  • Mod imagine: Vivid/ Standard/ Cinema/ Sport/ Game/ Expert1/ Expert2
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.