Lenovo IdeaPad Z5075

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Ești în căutarea unui laptop performant, util, care să se descurce excelent la rularea aplicațiilor multimedia și office, dar și la cele mai noi jocuri? Ei bine, noul laptop IdeaPad Z5075 de la Lenovo, vine pregătit să răspundă rapid și fluent tuturor cerințelor tale, grație specificațiilor de ultimă generație pe care le deține.

Prețul unui astfel de laptop Lenovo IdeaPad Z5075 este de doar 2.149lei(vezi preț actualizat). Un preț ok pot spune, însă dacă te grăbești să îl achiziționezi vei primi CADOU un HDD Extern Seagate Expansion de 500Gb.

Cu un design bine gândit, conceput din materiale de foarte bună calitate, oferă eleganță prin detaliile sale bine definite. Datorită greutății de doar 2.4Kg și a dimensiunilor  minimaliste de 384 x 25 x 265(W x H x D)mm, te vei bucura de o portabilitate excelentă întotdeauna.

Imagini cu Lenovo IdeaPad Z5075 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Mulțumită ecranului Full HD, de tip LCD LED, cu o diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție de 1920x1080pixeli, vei rămâne captivat de imaginile reproduse, de înaltă calitate.

În spatele acestui display uimitor, vine pregătit să ruleze un procesor destul de puternic, tip AMD Quad-Core FX, model FX-7500, format din 4 nuclee. Frecvența procesorului este de 2.1GHz cu o tehnologie de 28nm și un Cache de 4GHz. Fiind un model de ultimă generație, beneficiază și de tehnologia avansată Turbo Boost. Aceasta maximizează puterea procesorului, în cazul în care este nevoie, mărind frecvență până la 3.2GHz.

Fii gata să îți stochezi toate datele personale, toată muzica preferată, filme și altele, direct pe generosul Hard Disk cu capacitatea de stocare de 1TB. Iar pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare ai la dispoziție o capacitate de memorie de 8Gb, de tip DDR3. În cazul în care se vor ocupa acești 8Gb, se poate efectua un upgrade de până la 16Gb, de tip DDR3.

Calitatea audio se datorează difuzoarelor stereo integrate Dolby Home Theater, ce reproduc un sunet clar, puternic fără a avea vreo distorsionare.

Mulțumită acumulatorului Li-Ion, format din 4 celule, te vei bucura de o utilizare îndelungată și neîntreruptă a noului tău laptop de la Lenovo.

Conectează-ți dispozitivul la diverite device-uri prin intermediul porturilor de conectare, precum: HDMI, USB 2.0×2, USB 3.0, Bluetooth și o ieșire audio. Iar pentru a te conecta la internet ai la îndemână conexiunea prin Rețea 10/100/1000 (RJ-45) și cea prin Wireless 802.11 ac.

După cum spuneam mai sus, acest model conceput de Lenovo, este foarte portabil, așadar pentru a evita lovituri, zgârieturi etc. poți opta la o  Geantă Laptop Asus Matte, foarte utilă și la transport.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor AMD Quad-Core FX
  • Placa video AMD Radeon R7 Graphics
  • Ecran LCD LED
  • Format Full HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura AccuType
  • Camera WEB HD de 720p

Contra:

  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.