Lenovo Vibe X2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Când auzi de producătorul Lenovo, cu siguranță prima dată te gândești la apreciatele laptop-uri concepute de acest brand. Însă de data aceasta, o să aducem în discuție smartphone-urile concepute de acest brand, fiind pe locul patru în lume ca și producător de telefoane mobile smart.

Așadar, am ales să discutăm despre un telefon mobil dintr-o serie high-end, o serie cu pretenții la toate capitolele. Lenovo Vibe X2 reprezintă o alternativă ideală pentru gama de smartphone-uri premium cu display de 5inch. Nu degeaba am spus alternativă, fiindcă în afara faptului că vine echipat cu un ecran de 5inch, se mai bucură și de o serie de funcții smart excelente.

Ca și cost de achiziție, pot spune că este destul de accesibil, în jur de 1350lei (Vezi preț actualizat), un preț ok, ținând cont că în mai puțin de un an a scăzut semnificativ de la prețul inițial de 1900lei.

Vibe X2 prezintă un desing plăcut, modern, fiind construit pe tipul unibody. Este destul de interesant, pe straturi, așa cum îl descrie producătorul, având o grosime de numai 7.27mm și o greutate de doar 120 de grame.

Acest smartphone Lenovo X2 se poate achiziționa și din oferta megazinelor online Flanco și Quickmobile.

Imagini cu Lenovo Vibe X2 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Se bucură de un display de calitate, de tip IPS, ce are o diagonală de 5inch și o rezoluție de 1920 x 1080 cu un format Full HD. Cele 16 milioane de culori vor fi reproduse excelent, iar contrastul și luminozitate sunt peste așteptări.

La interior este utilat cu un procesor MediaTek MT6595m, cu 8 nuclee, alături de care îi stau 2Gb de memorie RAM. Capacitatea de stocare este de 32Gb, o memorie ce nu poate fi extensibilă, din lipsa slotului pentru card MicroSD.

Camerele foto-video sunt mai mult decât decente, astfel cea principală este de 13Mp, iar cea frontală de 5Mp. Vine cu Bliț integrat, pe LED și realizează video la o rezoluție de 1080pixeli.

Multitasking-ul rapid și fluent va fi asigurat de către sistemul de operare Android cu interfață 4.4 Kit-Kat.

Acumulatorul Li-Polymer, de 2300mAh, asigură o durată de convorbire neîntreruptă de până la 15 ore și 30 de minute, și de până la 204 ore de regim în așteptare.

În concluzie, dacă îți dorești un telefon smart, cu performanțe ridicate și cu un design pe măsura acestora, Lenovo Vibe X2 este smartphone-ul ideal, ce se achiziționează la un preț destul de bun.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smartphone
  • Single Sim
  • Procesor MediaTek MT6595m True8Core 2.0GHz
  • Sistem de operare Android v4.4 (KitKat)
  • Diagonala display 5inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.