Lenovo ThinkPad E550 – un laptop portabil şi atractiv, cu cititor de amprentă

Lenovo ThinkPad E550 este un laptop de ultimă generaţie, cu un aspect plăcut şi portabil, conceput pentru a asigura o productivitate ridicată şi o funcţionalitate impecabilă.

Este vorba despre un laptop accesibil, ce dispune de acumulator Li-Ion cu 6 celule, dotat cu cititor de amprentă, cu tastatură ergonomică ThinkPad şi cu un touchpad generos.

Cât despre cost, este un device-ul convenabil şi avantajos, ce se poate procura din oferta eMag cu preţul de 1899 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, remarcăm finisaje şi detalii moderne, ce îl fac să confere o eleganţă excelentă. Se bucură de o construcţie portabilă, cântărind numai 2.35kg.

Acelaşi laptop de ultimă generaţie îl pun la vânzare şi cei de la Flanco şi evoMag.

Imagini cu Lenovo ThinkPad E550 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Laptop-ul cel nou vine echipat cu un LCD LED de 15.6”, capabil să reproducă conţinutul la o rezoluţie HD, la 1366 x 768pix.

În privinţa configuraţiei hardware, dispune de un procesor i3, cu frecvenţă de tact de 1.7Ghz, de o capacitate de memorie RAM, de tip DDR3, de 4Gb şi de o placă video integrată, din gama Intel HD Graphics.

Tot aici, găsim un Hard Disk de 500Gb, de tip HDD, cu o viteză de rotaţie de 7200rpm, ce asigură stocarea de date şi fişiere.

Din punct de vedere al capitolului multimedia, pune la îndemână unitate optică DVD Rw, un microfon încorporat, o cameră Web HD, un cititor de carduri şi două difuzoare audio stereo.

Se prezintă foarte bine şi la nivel de conectivitate, astfel pune la dispoziţie un port HDMI, un port USB 2.0, un USB 3.0, un port VGA, o ieşire audio, un port Rj-45 pentru Reţea, conexiune prin Wi-Fi şi Bluetooth.

În concluzie, Lenovo ThinkPad E550 este un laptop de calitate, cu un aspect portabil şi elegant, ce garantează o funcţionalitate impecabilă şi o productivitate ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 500Gb HDD
  • Placă video Intel HD Graphics
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.