Lenovo N22-20 Chromebook – notebook ieftin şi portabil, cu sistem de operare Chrome OS

Lenovo N22-20 Chromebook este un laptop recent lansat pe piaţă, un dispozitiv accesibil şi modern, potrivit lucrului şi activităţilor de zi cu zi. Construcţia compactă, de dimnsiuni reduse, îi permite să garanteze o utilizare confortabilă atât din deplasare, cât şi de la birou.

Nouă variantă deţine sistem de operare Chrome OS, având în dotare un acumulator generos de tip Lithium-Polymer, cu 3 celule. Ca şi autonomie de lucru, se laudă cu până la 14 ore de funcţionare neîntreruptă.

Acest model N22-20 Chromebook este deja disponibil şi la eMag, la preţul de achiziţie de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al aspectului, prezintă o construcţie calitativă şi modernă, de dimensiuni reduse. Cântăreşte în jur de 1.2kg şi măsoară standard 300.4 x 21.8 x 212 (W x H x D) mm, fiind integral din plastic de culoare neagră.

Se laudă cu o tastatură UK de tip anti-stropi, precum şi cu generos Touchpad, ce acceptă gesture multi-touch.

Imagini cu Lenovo N22-20 Chromebook:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Acest notebook Lenovo Chromebook deţine un ecran de tip TN, cu diagonala de 11.6 inch. Avem de-a face cu un display LCD LED anti-glare, cu rezoluţie HD la 1366 x 768 pix.

Ca şi specificaţii hardware, vine prevăzut cu un procesor Intel Celeron Dual Core – N3050, de pe arhitectura Braswell. Include două nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 2Gb. Ca şi frecvenţă de rulare, tactează standard la 1.6GHz. În cazuri extreme poate atinge pragul de 2.16GHz, graţie tehnologiei Turbo Boost.

Grafica este reprezentată de către procesorul grafic integrat Intel HD Graphics.

La capitolul memorii, standard vine prevăzut cu doar 2Gb de tip DDR3L, de memorie RAM. Ca şi memorie de stocare, deţine o unitate de tip eMMC cu capacitatea de 32Gb.

La nivel multimedia, se laudă cu două difuzoare audio stereo de 2 x 1.5W, cu un microfon integrat, cu un cititor de carduri SD, precum şi cu o cameră Web HD.

Iar ca şi conectivitate, pune la îndemână două porturi USB 3.0, o ieşire audio, un port HDMI, conexiune Bluetooth 4.1 şi conexiune Wireless 802.11 ac 2×2.

Concluzie:

Concluzionând, Lenovo N22-20 Chromebook reprezintă un notebook portabil, modern şi accesibil, ideal sarcinilor şi activităţilor cotidiene.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • De ultimă generaţie
  • Modern
  • Sistem de operare Chrome OS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.