Lenovo Miix 300-10 – laptop 2 în 1 accesibil, de tip convertibil

Lenovo Miix 300-10 este un laptop extrem de atractiv, datorită faptului că este un model 2 în 1, ce se poate transforma din laptop în tabletă.

Beneficiază de mod convertibil, având în dotare acumulator Li-Polymer, cu 2 celule, G-sensor, tastatură UK şi touchpad, multi-touch. Ar fi de specificat faptul că rulează standard sistemul de operare Win 10 Home.

În ciuda atâtor specificaţii numeroase, preţul de achiziţie de neaşteptat de accesibil, astfel modelul de faţă se poate procura de la eMag cu doar 999 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa specificaţiilor tehnice, este de spus că are o carcasă integrală din plastic, măsoară standard 246.1 x 9.5 x 172.8(W x H x D) mm şi are o greutate de 1.175kg, respectiv 615g. Se evidenţiază printr-un exterior modern, de culoare neagră, alcătuit din trăsături şi elemente moderne.

Acelaşi laptop 2 în 1 convertibil îl regăsim şi în magazinul online Altex.

Imagini cu Lenovo Miix 300-10 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Găsim în dotarea noul gadget un display de tip IPS, cu diagonala de 10.1”. Este un ecran cu touchscreen de tip WXGA, cu o rezoluţie de 1280 x 800p, ce beneficiază de caracteristică specială multi-touch Screen 5p.

La nivel hardware, dispune de un procesor Intel Atom Quad Core, cu o frecvenţă de 1.3GHz (1.8GHz Turbo Boost), de o placă video din seria Intel HD Graphics, integrată şi de o capacitate de memorie RAM de 2Gb, de tip DDR3.

Din punct de vedere al stocării de date şi fişiere, pune la îndemână o capacitate de stocare de 64Gb, de tip eMMC. În situaţia în care acestă capacitate de stocare este insuficientă, puteţi opta la un HDD extern WD Elements Portable, cu capacitatea de 500Gb.

În privinţa capitolului multimedia, regăsim în dotarea acestuia 2 x difuzoare audio stereo (2 x 1W), îmbunătăţite prin tehnologia High Definition Audio, un microfon integrat, un cititor de carduri şi două camere Web, una de 5Mp, iar cealaltă de 2Mp.

Vis-a-vis de conectivitate, găsim o ieşire audio, două porturi USB 2.0, un port Micro USB 2.0, un port Micro HDMI, conexiune Bluetooth şi conexiune Wireless.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, laptop-ul Lenovo Miix 300-10 este un model convertibil 2 în 1, extrem de plăcut la utilizare, conferind un aspect ultra modern.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Atom Quad Core
  • 2Gb memorie RAM
  • 64Gb eMMC
  • Placă video Intel HD Graphics
  • Touchscreen
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.