Lenovo IdeaTab A3300

Foarte puțin timp a mai rămas până la începerea noului an școlar. Cu toții suntem dependenți de tehnologie, deoarece ne ușurează viață și ne oferă clipe de divertisment minunate.

Chiar dacă nu îți permiți să îți achiziționezi un laptop sau un smartphone de ultimă generație, îți poți îndreptă privirea către o tabletă cu specificații destul de bune, cu un design elegant și un preț extrem de bun.

Tableta Lenovo IdeaTab A3300 prezintă un aspect modern, foarte bine realizat, perfect definit până la cele mai mici detalii. Cu dimensiuni foarte minimaliste și o greutate de doar 327g, oferă o portabilitate ușoară, ce te va însoți oriunde și oricând.

Costul acestei tablete Lenovo IdeaTab este de 499lei, foarte bun pot spune, însă dacă te grăbești o poți procură la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Tableta Lenovo IdeaTab A3300 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Tab-ul de față vine conceput cu un ecran IPS capacitiv Multi-Touch, cu o diagonală de 7inch și o rezoluție maximă de 1024x600p. Calitatea video oferită de acest model este incredibilă, așadar poți privi filmele preferate într-un mod plăcut.

În spatele acestui ecran, stă ascuns un procesor Quad-Core, tip MTK8382, tactat la o frecvență de 1.3GHz, ce îți oferă o rulare a tabletei foarte fluentă, indiferent de gradul de utilizare.

Pentru sistemul de operare, în cazul de față Android 4.2.2 JellyBean, și pentru diverse aplicații, oferă o capacitate de memorie RAM de 1GHz. Iar pentru a stoca cele mai bune fotografii, filme, muzică și altele, are la dispoziție o memorie generoasă de 8Gb.

Cu acest model nu vei mai pierde nici un moment plăcut din viață ta, deoarce Lenovo ți-a pus la dispoziție două camere web. Una principală de 2Mp, iar cealaltă secundară VGA, cu care totodată poți conversa cu cei dragi prin intermediul site-urilor de socializare.

Să nu uităm că vorbim despre o tabletă, așadar calitatea sunetului nu excelează prea mult. Dar dacă îți dorești o experiență audio mai superioară decât cea oferită, îți poți îndrepta atenția către o boxă ultra portabilă, pe care o poți conecta la device prin bluetooth.

Drept comunicații, oferă: Bluetooth, Wireless și 3G.  Iar că și porturi de conectivitate prezintă un port Micro USB și un port Combo Audio Jack.

Cu noua tabletă, grija bateriei trebuie dată uitării, datorită acumulatorului Li-Ion de 3500mAh, ce oferă o autonomie destul de mare.

Pentru a proteja device-ul de față de involutarele accidente, lovituri, etc., poți achiziționa pentru tab-ul tău o husă de proctie universală.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Quad-Core
  • Capacitive Multi-Touch
  • Android 4.2.2 JellyBean
  • A-GPS
  • IPS
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.