Lenovo IdeaPad Z70-80 – un laptop ultra modern, cu performanţe hardware superioare

Lenovo IdeaPad Z70-80 este un laptop premium, ce deţine o configuraţie hardware superioară şi un aspect ultra modern, pe măsura performanţelor de care da dovadă.

Vine standard fără sistem de operare, posedă o baterie de tip Li-Ion (cu 4 celule) şi se bucură de o un nivel înalt de performanţe, ce are la bază un procesor i7, un procesor grafic Intel HD Graphics 5500, 8Gb de memorie RAM şi 1Tb de memorie de stocare.

Cât despre preţ, nu pot spune că este atât de accesibil, însă în raport cu performanţele înalte de care se bucură este unul destul de corect. Astfel, în stocul eMag un astfel de model se regăseşte la preţul de 4.249 de lei (vezi preţ actualizat).

Prezintă o carcasă ultra modernă, construită din aluminiu şi plastic, având un fond de culoare neagră. Din punct de vedere al greutaţii şi al dimensiunilor, cântăreşte aproximativ 3Kg şi măsoară doar 418 x 25.2 x 283 (W x H x D)mm. Ar fii de spus că vine dotat cu un touch-pad cu multi-touch şi cu tastatură numerică şi UK, de tip AccuType.

Imagini cu Lenovo IdeaPad Z70-80 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aşa cum am spus, promite să asigure un grad superior de performanţe, asta datorită configuraţiei tehnice de care se bucură. Aşadar, în componenţa acestei configuraţii, regăsim un procesor puternic i7, rulat la o frecvenţă de 2.4GHz (3.0GHz Turbo Boost), mai găsim o placă video de tip dedicată, din seria GeForce, model 840M şi 8Gb de memorie RAM.

Se bucură de un display generos, de 17.3inch, de tip anti-glare. Este un LCD LED de tip IPS, capabil să reproducă conţinutul într-un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080p.

Cât despre capacitatea de stocare a datelor, pune la dispoziţie un HDD generos, cu o capacitate de stocare de 1Tb.

La nivel multimedia, dispune de cameră Web HD, de cititor de carduri 4 în 1 (SD, SDHC, SDXC şi MMC), de microfon integrat, de DVD Rw şi de difuzoare stereo JBL, optimizate prin tehnologia Dolby Home Theater v4.

Iar din punct de vedere al conectivităţii şi al porturilor de conectare, beneficiază de Bluetooth, Wireless şi Reţea, plus de port HDMI, de port USB 2.0 x 2, de port USB 3.0, de port VGA şi de ieşire audio.

Odată cu achiziţionarea acestui device, ideală este şi o geantă pentru laptop WENGER Swissgear The Saturn, de 17.4″, astfel transportul acestuia va fi mult mai în siguranţă şi mult mai uşor.

În concluzie, Lenovo IdeaPad Z70-80 este un laptop de top, ideal în orice situaţie şi activitate, oferind un grad de productivitate excepţional.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 840M
  • LCD LED FHD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.