Lenovo IdeaPad Z51-70 – un laptop extrem de performant şi extrem de modern, cu procesor i7

Lenovo IdeaPad Z51-70 este un laptop ultra puternic, din gama 2015, un model recent, dotat cu cele mai puternice componente, astfel încât să asigure o funcţionalitate excelentă şi totodată o productivitate ridicată.

Este un model calitativ, construit integral din aluminiu, punând la dispoziţie tastatură AccuType internaţională, dar şi numerică şi un touchpad multi-touch generos.

Ca şi preţ vorbind, este un model premium, ce îşi merită fiecare bănuţ în parte, datorită calităţii şi performanţelor de care se bucură, astfel este comercializat de către eMag cu preţul de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Aşa cum spuneam, este pus în lumină de către o carcasă ultra modernă din aluminiu, de culoare neagră, extrem de aspectuoasă şi de rezistentă. Construcţia device-ului măsoară 384 x 24.6 x 265(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.3Kg.

Acelaşi laptop premium îl regăsim şi în stocul magazinului online Altex.

Imagini cu Lenovo IdeaPad Z51-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul device vine conceput cu un LCD cu tehnologie LED Backlight, cu diagonala de 15.6inch. Este un display Anti-Glare, ce redă imaginea la o rezoluţie Full HD, de 1920 x 1080p.

La capitolul performanţe, ne încântă cu un procesor ultra puternic i7, rulat la 2.4GHz (Turbo Boost 3.0GHz), cu o capacitate de memorie RAM de 8GB, de tip DDR3 şi cu o placă video de tip dedicată, AMD din seria Tropo XT2.

Tot aici, găsim şi un Hard Disk de 1Tb, cu stocare HDD, o capacitate de memorie de stocare destul de suficientă dacă mă întrebaţi pe mine.

Ramura multimedia, ne surprinde cu o cameră Web HD, cu cititor de carduri 4 în 1, cu difuzoare audio stereo JBL (2 x 1W), optimizate prin tehnologia Dolby Home Theatre, cu microfon integrat şi cu DVD Rw.

Se descurcă foarte bine şi din punct de vedere al conectivităţii, astfel pune la dispoziţie două porturi USB 3.0, o ieşire audio, un port HDMI, un port VGA, un port USB 2.0, Bluetooth, Wireless şi Reţea.

Dacă tot vorbim despre un laptop portabil, pregătit mereu pentru călătorie, atunci puteţi opta la o geantă RivaCase 8132, de 15.6inch, pentru un transport mai uşor şi mai sigur.

În concluzie, Lenovo IdeaPad Z51-70 este un laptop ultra performant şi ultra modern, de ultimă generaţie, ideal pentru activităţi şi sarcini complexe, indiferent dacă acestea sunt susţinute de acasă sau din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 8Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video AMD Tropo XT2
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.