Lenovo IdeaPad Z5070

Te-ai hotărât să înlocuiești vechiul laptop, cu unul nou, modern și mult mai performant, din cauza că cel vechi îți dădea cam multă bătaie de cap în ultima vreme? Ei bine, site-ul nostru îți recomandă noul model de la Lenovo, ce vine pregătit să îți satisfacă toate cerințele, grație configurației sale de ultimă generație.

Noul model Levovo IdeaPad Z5070 este creat în mod special celor ce își doresc performanță de la un laptop, eleganță și totodată un preț de ofertă.

Design-ul acestui device este foarte atrăgător, grație detaliilor extrem de bine definite și a materialelor foarte calitative din care este conceput.

Prețul acestui laptop Lenovo IdeaPad Z5070 este de aproximativ 2.900 lei (vezi preț actualizat), un preț destul de bun aș spune, vis-a-vis de configurația sa de ultimă oră.

IMAGINI CU laptop Lenovo IdeaPad Z5070 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

În spatele display-ului LCD LED, cu o diagonala de 15.6inch și cu o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli, se află proiectat un procesor destul de puternic, de tip Intel Core i5, model 4200U. Acest procesor vine format din 2 nuclee, realizat pe arhitectura Haswell, ce tactează la o frecvență destul de bună, de 1.6GHz. Fiind un model de ultimă generație, procesorul de față beneficiază de noua tehnologie Turbo Boost 2.0. Această tehnologie avansată este destul de interesantă și utilă, astfel va mării puterea procesorului doar atunci când este necesar, undeva la 2.6GHz. În concluzie te vei bucura de o rulare excelentă, rapidă și fluentă a aplicațiilor dorite.

Putem spune că device-ul de față excelează și la capitolul memorii, fiind dotat cu o memorie RAM destul de mare, de 8Gb, de tip DDR3. În cazul în care cei 8 Gb de memorie se vor ocupa, vei avea oportunitatea de a realiza un update de până la 16Gb de memorie, de tip DDR3. De acum, vei avea ocazia de a îți stoca toate datele personale pe noul tău laptop, deoarece dispune de un Hard Disk generos de 1TB.

Nici sunetul nu se lasă mai prejos, astfel te vei bucura de o calitate audio superioară a sunetului reprodus prin difuzoarele integrate, înglobate în tehnologia Dolby Home Theater.

Pe partea de multimedia te vei bucura de mai toate tipurile de conectori, precum: două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth, o ieșire audio și un port HDMI. Iar atunci când vei dori să îți conectezi dispozitivul la internet, vei avea la dispoziție Rețea(RJ-45) ori Wireless-ul integrat 802.11 b/g/n.

Foarte portabil, noul Lenovo IdeaPad Z5070 vine pregătit să te însoțească întotdeauna în călătoriile tale, astfel pentru a evita inevitabilele accidente, îți poți îndrepta atenția către o geantă laptop clasică.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Intel Core i5
  • Intel HD Graphics 4400
  • LCD LED
  • Glare Full HD
  • Dolby Home Theater
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura antistropi
  • Camera Web HD de 720p

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.