Lenovo IdeaPad Z50-75

Lenovo IdeaPad Z50-75 este un nou model de laptop, performant și atrăgător, ce vine echipat cu o configurație hardware excelentă, astfel încât să ofere un grad de performanță ridicat în orice situație.

Este un model extrem de portabil, asta datorită trăsăturilor sale reduse, de doar 384 x 25 x 265mm și a greutăți de 2.4Kg. Vine standard pe culoarea negru, cu finisaje moderne și elegante, carcasa fiind realizată dintr-un material din plastic extrem de calitativ.

Bucură-te de rezultate impresionante și de o viteză de răspuns extraordinară în orice activitate, grație componentelor sale de ultimă generație cu care vine utilat.

Așadar, pentru cei ce își doresc performanță și calitate impresionantă, modelul de față este gadget-ul ideal, ce se regăsește la prețul excelent de 1.999lei (Vezi preț actualizat).

IMAGINI CU Laptop Lenovo IdeaPad Z50-75 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE :

La capitolul configurație, regăsim proiectat un procesor AMD Quad-Core FX-Series, model FX-7500. Este un model de procesor destul de bun, ce vine format din 4 nuclee, cu o tehnologie de 28nm, ce vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.1GHz. Fiind un procesor de generație nouă, beneficiază de tehnologia avansată Turbo Boost, ce dezvoltă puterea acestuia până la 3.2GHz.

Tot la acest capitol, întâlnim și o placă video AMD, din seria Radeon, model R7 M255, de tip dedicată. Dispune de o capacitate de 2Gb de memorie și oferă o grafică excepțională în orice situație.

Display-ul de tip LCD LED, cu care vine echipat dispozitivul de față prezintă o diagonală de 15.6 inch și un format Full HD cu o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Grație acestuia te vei bucura de imagini foarte clare de o acuratețe excepțională.

Capitolul memorii se evidențiază printr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb, având o frecvență de 1.6GHz. Tot aici, întâlnim și un HDD destul de generos, cu o capacitate de stocare de 1Tb, cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Pe partea de multimedia, se laudă cu cititor de carduri (MMC și SD), DVD RW, două difuzoare stereo înglobate în tehnologia Dolby Advanced Audio, microfon integrat și o cameră Web HD (720p).

Conectivitatea are la bază o listă de porturi foarte utile, precum: două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, o ieșire audio, VGA, un port HDMI, Bluetooth, Wireless și Rețea (RJ-45).

 OPINII PRO ȘI CONTRA :

Pro:
  • AMD Quad-Core FX-Series
  • AMD Radeon R7 Graphics
  • LCD LED
  • Full HD
  • Glare
  • Web HD de 720p
  • Dolby Advanced Audio
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura antistropi
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.