Lenovo IdeaPad Z50-70

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Astăzi vom vorbi despre un model de laptop foarte performant, ce vine pregătit să răspundă oricărei cerințe într-un mod fluent și rapid, grație configurației sale de ultimă generație.

Lenovo IdeaPad Z50-70 este laptop-ul ideal, ce îți va satisface orice capriciu, fie sunet, imagine ori performanță. Prezintă un aspect simplu, însă detaliile sale foarte bine finisate îi oferă o eleganță inegalabilă. Fie că dorești să achiziționezi acest dispozititv pentru aplicații office și multimedia, fie că vrei să încerci cele mai noi jocuri, gadget-ul de față este foarte bine pregătit pentru ambele situații.

Prețul de achiziție al acestui laptop Lenovo IdeaPad Z50-70 este de aproximativ 3.000lei (Vezi preț actualizat), un preț corect vis-a-vis de configurația să de ultimă generație.

Cu siguranță de vei bucura de imaginile clare, viu colorate și cu un contrast puternic, redate pe noul display LCD LED. Prezintă o diagonală de 15.6inch și un afișaj Full HD cu o rezoluție de 1980 x 1080pixeli. Un plus al acestui ecran LCD, ar fi că este Glare, așadar contrastul imaginilor va fi mult mai dinamic și culorile mult mai vii.

Imagini cu Lenovo IdeaPad Z50-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Putem spune că la capitolul performanță se descurcă excepțional, având proiectat să tacteze un procesor de ultimă generație, de tip Intel Core i7, model 4510U. Este format din două nuclee și rulează la o frecvență de 2GHz, având la bază arhitectura Haswell. Enumerat printre cele mai noi procesoare apărute, beneficiază de tehnologia revoluționară Intel Turbo Boost. Așadar, această tehnologie inteligentă permite în mod automat procesorului să ruleze la o frecvență mai mare, de până la 3.1GHz, doar atunci când este necesar.

Modelul de față vine dotat cu o placă video dedicată, nVidia, model GT 840M din seria GeForce, ce oferă efecte vizuale de calitate ireproșabilă și imagini deosebite.

Pe partea de memorii, este utilat cu un Hard Disk generos, de tip HDD, cu o capacitate de stocare de 1Tb. Tot aici ne este prezentată și memoria RAM cu o capacitate de 8Gb, de tip DDR3, îndeajuns pentru diverse aplicații și pentru sistemul de operare.

Sunetul este garantat de sistemul audio Dolby Advanced Audio, ce vine conceput din două boxe stereo. Astfel, în final vei rămâne surprins de sunetul puternic și foarte clar.

Și pe latura de multimedia se descurcă destul de bine, fiind dotat cu numeroase porturi de conectivitate, precum: un port HDMI, două porturi USB 2.0, un port USB 3.0, Bluetooth și o ieșire audio. Tot aici, prezintă și două căi de conectare la internet, una prin Wireless iar cealaltă prin Rețea(RJ-45).

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i7
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Display LCD LED
  • Rezolutie Full HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Tastatura antistropi
  • Web HD
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.