Lenovo IdeaPad Y50-70

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Noua gamă Y50 cu care și-a făcut apariția producătorul Lenovo, promite foarte multe funcții, fiind o serie de laptop-uri premium, foarte bine echipate. Această serie aduce îmbunătățiri serioase vis-a-vis de seria anterioară, pe partea de configurație tehnică, cât și pe partea de design.

Lenovo IdeaPad Y50-70 este un laptop ce face parte din aceasta serie numeroasă, ce pune la dispoziție un nivel de performanțe mai mult decât superior, oferind un design extrem de atrăgător, rezistent și calitativ.

În stocul magazinul online eMag, acest laptop se regăsește la prețul de 4.599lei (Vezi preț actualizat), un preț deloc accesibil, însă raportat la seria din care face parte, vom realiza cu surprindere că modelul de față este cel mai accesibil laptop de gaming.

Urmărind design-ul acestui device, îmi dau seama că cei de la Lenovo au încercat să îmbine aspectul bussines cu cel ideal pentru gaming, și se pare le-au reușit foarte bine. Este un device portabil, ce poate fi luat pe teren, și totodată un laptop pentru birou, ideal pentru jocuri. Carcasa vine realizată dintr-un aluminiu de calitate, texturat și lucios. În ciuda construcției din aluminiu, greutatea acestuia nu depășește 2.4Kg și nu măsoară mai mult de 386.8 x 22.09 x 263.4 mm. O concluzie trasă în urma prezentării design-ului, este că se bucură de o construcție de calitate, având cele mai bune finisaje.

Același laptop IdeaPad din seria Y50 este pus în ofertă și de către cei de la Altex.

Imagini cu Lenovo IdeaPad Y50-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine utilat cu un LCD LED de tip Glare, ce are o diagonală de 15.6inch. Conținutul redat pe acesta, va fi într-un format Ultra HD 4K la o rezoluție de 3840 x 2160pixeli.

Așa cum am spus, excelează pe partea de configurație tehnică, fiind echipat cu un procesor Intel Core TM i7, model 4710HQ. Este un procesor format din 4 nuclee, ce tactează la o frecvență de 2.5GHz, însă mulumita tehnologiei superioare Turbo Boost, această frecvență va crește până la 3.5GHz. Alături regăsim o placă video dedicată, din seria GeForce, model GTX 860M, ce dispune de următoarele caracteristici video: Tehnologia 3DTV P, Tehnologia 3D Vision, Tehnologia Cuda și nVidia PhysX.

Acest nivel de performanțe mai este susținut și de 8Gb de memorie RAM și de 1Tb de memorie de stocare, de tip HDD.

Ramura multimedia se evidențiază printr-o linie audio excepțională, formată din difuzoare stereo JBL, îmbunătățite de tehnologia Dolby Advanced Audio v2. Tot aici regăsim și o cameră Web HD, un microfon integrat și un cititor de carduri (acceptă SDXC, MMC, SDHC și SD).

Este un device ce vine echipat cu Bluetooth, Wireless și Rețea (RJ-45), plus o serie de porturi, precum: 2 x USB 3.0, USB 2.0, S/PDIF, ieșire audio, microfon și HDMI.

În concluzie, dacă este pasionat de jocuri ori ești un utilizator mai pretențios ce vrei să îți achiziționezi un laptop inteligent și de calitate, recomandarea noastră pentru tine ar fi modelul Lenovo IdeaPad Y50-70.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel CoreTM i7
  • Placă video dedicată Intel HD Graphics 4600
  • 8Gb
  • 1Tb memorie de stocare
  • Diagonală ecran 15.6inch
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.