Lenovo IdeaPad U41-70 – un laptop ultra portabil, cu performanţe ridicate şi cu un design foarte elegant

 Laptop-ul Lenovo IdeaPad U41-70 este un model dotat cu specificaţii hardware înalte, ce asigură o funcţionalitate şi o productivitate ridicată, indiferent de sarcinile la care este supus.

Este un laptop portabil, ce se descurcă excelent din toate punctele de vedere, astfel garantează un transfer de date rapid, un spaţiu de stocare generos, o conectivitate ridicată şi o calitate video şi audio ireproşabilă.

La capitolul costuri, modelul de faţă costă în jur de 3.000 de lei (vezi preţ actualizat) în oferta celor de la eMag, un preţ destul de bun, vis-s-vis de specificaţiile device-ului.

Din punct de vedere tehnic, vine “îmbrăcat” cu o carcasă construită din aluminiu şi plastic, de culoare neagră, având o greutate de numai 1.68Kg, măsurând doar 340 x 19.5 x 240(W x H x D) mm. În dotarea acestuia, întâlnim o tastatură UK de tip AccuType şi un touchpad generos, cu multi-touch.

Acelaşi device de la Lenovo, din seria IdeaPad îl regăsim şi în stocul magazinului Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad U41-70 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În dotarea acestuia, întâlnim un ecran excelent, de tip TN LCD, cu diagonala de 14inch. Este un display mat (anti-glare), ce asigură un format Full HD, la o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli.

Cât despre performanţele hardware ale acestuia, la interior găsim un procesor i5, rulat la o frecvenţă de 2.2GHz ( 2.7GHz Turbo Boost), o placă video dedicată, cu capacitatea de 2Gb, din seria GeForce, model 920M şi o capacitate de memorie RAM, de 4Gb.

La nivel de stocare se prezintă foarte generos, fiind echipat cu o capacitate de 1Tb + 8Gb, de tip SSHD.

Din punct de vedere multimedia, se laudă cu cititor de carduri 4 în 1 (MMC, SDXC, SDHC, SD), cu microfon incorporat, cu cameră Web HD şi cu difuzoare stereo de 2 x 1.5W, îmbunătăţite prin tehnologia avansată Dolby Home Theater.

Dispune de ieşire audio, de port HDMI, de port USB 2.0 şi de port USB 3.0 x 2. Tot aici, găsim şi conexiunile la internet prin Wi-Fi şi Reţea, plus conexiunea de transfer prin Bluetooth.

Fiind un model extrem de portabil, ideal pentru acesta ar fi o geantă Knomo Turin Slim, de 15inch, astfel îl poţi lua cu tine oriunde şi oricând, foarte uşor şi în siguranţă.

Acestea fiind spuse, laptop-ul Lenovo IdeaPad U41-70 este un device portabil şi performant, ideal în orice activitate de zi cu zi, indiferent dacă sunt susţinute acasă sau în deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i5
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb + 8Gb memorie de stocare
  • Placă video dedicată GeForce 920M
  • LCD LED Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.