Laptop Lenovo IdeaPad G510

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 În această zi vom discuta despre un laptop performant, cu specificații revoluționare, un design pe măsura acestora și un preț neașteptat de mic. Lenovo IdeaPad G510 este noul dispozitiv din seria Essential și printre cele mai bine cotate modele de pe piața gadget-urilor la ora actuală.

Prețul acestui laptop Lenovo IdeaPad G510 este de doar 2.299lei (vezi preț actualizat), un preț foarte bun pot spune, luând în considerare raportul dintre preț și performanță.

Device-ul de față prezintă un aspect foarte atrăgător, cu finisaje extrem de bine realizate, grație materialelor calitative din care este construit.

Imagini cu Lenovo IdeaPad G510 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Sigur vei rămâne plăcut surprins de calitatea excelentă a imaginilor ce sunt reproduse pe display-ul LCD LED, cu care vine echipat acest dispozititv. Prezintă o diagonală normală de 15.6inch, cu o rezoluție de 1366 x 768pixeli și cu un format HD. Una din caracteristicile speciale ale acestui ecran este VibrantView, așadar, mulțumită acesteia, calitatea imaginilor este ireproșabilă.

La interior, vine utilat cu un procesor destul de puternic, de tip Intel Core i5, modelul 4210M. Acesta vine format din 2 nuclee, cu o tehnologie de 22nm, astfel vine pregătit să tacteze la o frecvență de 2.6GHz. Destul de ok, însă, fiind un procesor de generație nouă, beneficiază de tehnologia revoluționară Tubo Boost, de la Intel. Această tehnologie interesantă, mărește puterea procesorul în mod automat, doar în cazul în care este nevoie, până la 3.2GHz.

Pe partea de memorii, vine dotat cu un Hard Disk, de tip HDD, destul de încăpător, de 1Tb, cu o viteză de rotație de 5400rpm. Tot aici mai prezintă și o capacitate de memorie RAM de 4Gb, de tip DDR3, cu o frecvență de 1.6GHz.

Putem spune că excelează și la capitolul audio, având în dotare două boxe stereo, combinate cu noua tehnologie audio Dolby Advanced Audio. În final, te vei bucura de un sunet pătrunzător, fără distorsiuni, clar și puternic.

Nici la conectivitate nu stă rău, ci din contră, prezintă mai multe tipuri de conectori, precum: VGA, USB 2.0, USB 3.0 x 2, Bluetooth, HDMI și o ieșire audio. Iar pentru a se realiza conexiunea la internet ai la dispoziție două variente la fel de bune, una prin Wireless-ul integrat iar cealaltă prin Rețea(Rj-45).

O caracteristică specială a acestui model Lenovo, ar fi Touch-Pad-ul cu suport special pentru gesturi multi-atingere, ce duce la o utilizare mai rapidă și mai corectă a noului device.

Opinii pro și contra :

Pro:

  • Procesor Intel Core i5
  • Placa video Intel HD Graphics 4600
  • Display LCD LED
  • Format HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Web HD

Contra:

  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.