Lenovo Ideapad G5070

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 În cazul în care ești hotărât să îți achiziționezi un laptop, îndreaptă-ți atenția către un model inteligent, portabil, rezistent și atrăgător, precum noul model de la Lenovo din seria Ideapad.

La data de 5-12-2014 prețul acestui device de la Lenovo era în jur de 1.799lei, destul de bun aș spune. Însă dacă dorești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din promoția de astăzi.

Lenovo Ideapad G5070 este un model nou, conceput cu numeroase caracteristici destul de bune, ce îl fac pregătit să răspundă cu brio oricărei provocări. Pe lângă aceste specificații este completat de un design modern, realizat din materiale de cea mai bună calitate, oferindu-i rezistență și o greutate deloc mare, de aproximativ 3Kg.

Imagini cu Lenovo Ideapad G5070 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Tot la exterior ne este prezentat și un ecran de tip LCD LED, cu diagonala de 15.6inch și o rezoluție uimitoare HD de 1366x768pixeli. O caracteristică specială a acestui display ar fi VibrantView, ce conferă culorilor o strălucire inedită, însă pune în dificultate utilizarea device-ului atunci când lumina este mai puternică.

În interior este proiectat să ruleze un procesor destul de puternic, de tip Intel Core i3, modelul 4030U, format din două nuclee, ce tactează la o frecvență de până la 1.9GHz. Împreună cu procesorul grafic înglobat, Intel HD Graphics 4400, te vei bucura de o activitate office și multimedia de calitate superioară.

De acum nu va mai trebui să îți ți datele personale pe diferite memorii externe, deoarce modelul de față îți pune la dispoziție o capacitate generoasă de stocare a HDD-ului de până la 1TB. Nici pentru sistemul de operare și pentru diferite aplicații pe care vei dorii să le instalezi nu se lasă mai prejos, ci îți pune la dispoziție o memorie RAM, de tip DDR3 de 4Gb, pe care o poți dezvolta până la 16Gb, având un slot liber de memorie.

Mulțumită tehnologiei Dolby Advanced Audio, sunetul redat prin cele două difuzoare integrate, oferă o claritate și o putere incredibilă, fără a avea nici cea mai mai mică distorsionare.

Totul este mai simplu și mai ușor. Cu ajutorul tehnologiei Veriface Pro de la Lenovo, poți lua parte la orice fel de conferință video, prin intermediul Webcam-ului HD cu microfon integrat.

Nici la capitolul multimedia nu stă mai rău, fiind dotat cu mai toate tipurile de porturi precum: USB 2.0(2), USB 3.0, HDMI, RJ-45, ieșire audio și VGA. Iar pentru a conecta device-ul la internet sau la alte device-uri ai posibilitatea prin intermediul Rețelei, Wi-fi sau Bluetooth-ului.

Fiind un laptop portabil, nu întotdeauna ai acces la curent electric pentru a încărca device-ul. Așadar, modelul de față vine conceput cu un acumulator de tip Li-Ion, realizat din 4 Celule, ce oferă o autonomie destul de mare, astfel încât să îl încarci mai rar și să te bucuri mai mult de acesta.

Protejează-ți device-ul de inevitabilele accidente, precum lovituri, zgârieturi, izbituri etc. și îndreaptă-ți atenția către o geantă laptop, care totodată îți va oferii o portabilitate mai ușoară.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Core i3
  • Placa video Intel HD Graphics 4400
  • Display LCD LED HD
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.