Lenovo IdeaPad G505

Te-ai hotărât să îți cumperi un laptop cu specificații destul de bune dar la nu preț nu prea mare și nu ești hotărât încă? Ei bine, recomandarea noastră pentru tine ar fi laptopul Lenovo IdeaPad G505.

Acest Lenovo prezintă un design simplist dar tot odată elegant, conceput dintr-un material din plastic foarte calitativ oferind rezistență, având o greutate de doar 2.6Kg, astfel îl poți luă cu tine oriunde și oricând.

Tastatura acestui model este AccuTyoe, realizată ergonomic, pentru a oferi utilizatorului o tastare confortabilă și totodată pentru a reduce din erorile de scris.

La data de 19.08.2014 prețul acestui Lenovo IdeaPad G505 era de 1.299lei, destul de bun pot spune, dar grăbindu-te îl poți achiziționa la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Lenovo IdeaPad G505:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Datorită display-ului LCD LED cu o diagonală de 15.6inch și cu o rezoluție HD de 1366x768p, calitatea imaginilor va fi uimitor de bună, astfel vor fi clare, luminoase și viu colorate.

Device-ul de față vine conceput cu un procesor AMD Dual Core E-Series, model E1-2100, realizat din două nuclee, tactat la o frecvență de 1GHz. Împreună cu placa video integrată, Amd Radeon HD 8210 vei beneficia de o procesare rapidă și de o grafică excelentă.

Memoriei RAM de tip DDR3, dispune de o capacitate de 4Gb, cu o frecvență de 1333MHz. În cazul în care cei 4Gb vor fi ocupați, vei putea face un upgrade memoriei de până la 8Gb, având la dispoziție un al doilea slot liber. Pentru a stoca muzica preferată, filme, fotografii și altele ai la dispoziție cei 500Gb ai Hard Disk-ului.

Mulțumită celor două difuzoare stereo înglobate în sistemul Dolby Advance Audio v2, sunetul oferit de acest laptop va fi unul puternic și nedistorsionat, așadar vei putea asculta muzica preferată la o calitate excelentă.

Cei de la Lenovo s-au gândit la toate. Astfel, pentru ca legăturile tale cu cei dragi să nu se piardă, vei putea conversa pe site-urile de socializare ajutat de microfon și de camera web HD de 720p High-Sense, ambele integrate.

Cloud Storage de la Lenovo este tehnologia ce îți protejează datele importante și în același timp îți oferă acces rapid la informații și la partajarea conținutului.

Ca și opțiuni de conectivitate dispune de: Port HDMI, RJ-45, USB 2.0, USB 3.0(2), VGA, ieșire audio, WiFi, Bluetooth, Rețea.

De acum, transferul datelor va fi mult mai simplu și mai rapid. Prin intermediul USB-ului 3.0, conectezi device-ul tău la alt device, iar viteză de transfer va fi de 10 ori mai mare decât la cele anterioare.

Grație tehnologiei Energy Management, autonomi­a bateriei Li Ion formată din 6 Celule va fi mărită, așadar vei putea folosi laptop-ul fără nici o grijă de acest fel.

Fiind un laptop portabil, poți achiziționa pentru acest Lenovo o Geantă Laptop Rivacase, astfel vei dispune de un transport ușor și totodată siguranța acestuia este asigurată.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • Dolby Advanced Audio v2
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Microsoft Windows 8, 64 biti

Contra: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.