Lenovo IdeaPad G5045

Un nou laptop din gama Lenovo IdeaPad este introdus recent pe piața gadget-urilor.

Lenovo IdeaPad G5045 este un model conceput pentru a fi supus sarcinilor cotidiene, precum experiențelor multimedia, office ori internet. Față de modelele trecute, acesta vine cu un design diferit și cu un update pe partea hardware, ambele actualizate la generațiile de ultimă oră.

Acest model prezintă un design bine definit, cu linii simple, conceput din materiale extrem de calitative, oferind rezistență și eleganță maximă.

Prețul acestui laptop Lenovo IdeaPad, la data de 21.08.2014, este de 1.399lei, destul de ok. Dar dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta zilei.

IMAGINI CU Lenovo IdeaPad G5045:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Ecranul acestui Lenovo IdeaPad G5045, este unul de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6inch și o rezoluție uimitoare HD de 1366x768p. Împreună cu tehnologia VibrantView, calitatea imaginilor va fi una superioară, incredibil de reală cu un contrast puternic.

Experiența video și multimedia va fi de o calitate incredibilă, datorită procesorului AMD Quad-Core A6-Series, din gama Beema, format din 4 nuclee, tactat la o frecvență de 2.4GHz, împreună cu placa grafică integrată AMD Radeon R4.

Cu ajutorul memoriei RAM de tip DDR3, de 4Gb, cu o frecvență de 1.6Gb, sistemul de operare Free DOS și alte aplicații pe care le vei instala, vor avea destul spațiu. În cazul în care această memorie se epuizează, o poți multiplica până la 16Gb de tip DDR3. De acum, îți poți păstra muzica preferată, filmele, fotografiile pe device-ul tău, deoarece dispune de un HDD cu o capaci­tate de stocare de 500Gb.

Realizată în mod special pentru aplicații office, tastatura chiclet a acestui model este extrem de confortabilă, aerisită, cu taste bine delimitate, descurcandu-se excelent și la jocuri. Cu ajutorul touchpad-ului generos, prezența mouse-ului va fi în plus, deoarece vei beneficia de funcții multi-atingere, efectuând mai ușor zoom, swipe și alte operațiuni interesante.

Calitatea sunetului incredibilă, se datorează difuzoarelor stereo, înglobate în tehnologia Dolby Advance Audio v2. Așadar, vei dispune de un sunet puternic, clar, exact cam ce ar putea oferii un laptop.
Pentru a beneficia de un sunet mult mai puternic decât cel oferit de device, poți apela la o boxă multimedia Logitech, de 5W RMS.

Nici pe partea de conexiuni nu se lasă mai prejos, astfel oferă: port HDMI, VGA, RJ-45, USB 2.0(2), USB 3.0, ieșire audio. Iar ca și comunicații dispune de Rețea 4.0, Bluetooth, Wireless.

Ținând cont că acest model aparține unei clase modeste de buget, autonomia este normală, în jur de 3.5-5h de utilizare obișnuită( filme, muzică, internet),oferită de acumulatorul Li-Ion format din 4 celule.

Dacă iei în considerare portabilitatea acestui Lenovo, poți opta pentru un rucsac Lenovo Simple Backpack, astfel vei avea un transport mai ușor și totodată o siguranță mai bună oferită device-ului.

OPINII PRO  ȘI CONTRA:

Pro:

  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Dolby Advanced Audio v2
  • AMD Quad-Core A6-Series
  • AMD Radeon
  • VibrantView R4

Contra: 

  •  Ar fi fost ideală o tastatură iluminată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.