Lenovo IdeaPad G500

Un laptop performant cu caracteristici de ultimă generație necesită și un preț pe măsură. Și de această dată cei de la Lenovo s-au gândit la tine, și îți pun la dispoziție un nou gadget de top la un preț bun .

Fie că este utilizat pentru divertisment ori calcul productiv, acest notebook Lenovo este perfect în orice situație, muncă sau distracție.

Lenovo IdeaPad G500  îți oferă posibilitatea de a îți putea păstra toate documentele, videoclipurile, muzica și fotografiile fără nicio grijă, datorita HDD de 1 TB, destul de mare pentru a stoca toate acestea.

Dotat cu un procesor IntelA® CoreTM i3 și cu o placă video dedicată HD 8570 se va descurca uimitor în ceea ce îl privesc experiențele office sau multimedia.

Prețul laptop-ului, la data de 2.08.2014 este de 1.899 lei, destul de bun aș putea spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU Lenovo IdeaPad G500

MAI MULTE POZE

DESIGN

Gadget-ul IdeaPad G500 face să atragă tot timpul priviri datorită designului său elegant și bine definit.

Tastatura AccuType, din dotare, ce este proiectată să asigure un confort sporit în utilizare, pentru a face tastarea mai comodă și pentru a atenua erorile.

DISPLAY

Ecranul Vibrant View al acestui model este de tip LCD LED, cu o diagonală de 15.6 inch, ce oferă un format HD cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli.

SUNET

Datorită tehnologiei Dolby Advance v2, difuzoarele stereo îți va oferi un sunet clar și puternic, indiferent că te joci, vezi un film ori asculți muzică.

CONECTIVITATE

Conectivitatea acestuia model de laptop îţi este oferită de o gamă largă de oportunități. Acesta dispune de comunicații prin Wireless, Bluetooth, Rețea, 3 porturi USB (1xUSB 2.0, 2xUSB 3.0), HDMI, cititor de card, cameră Web HD de 720p, ieșire audio, microfon.

Astfel,  G500 dispune de toate tipurile de conexiune de care ai nevoie de la un laptop.

ACCESORII

Ținând cont că acest model este unul portabil puteți să vă achiziționați o Geantă  Targus, pentru un transport mai sigur și mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.