Lenovo IdeaPad G50-80 – un laptop cu performanțe medii, portabil și avantajos

Lenovo IdeaPad G50-80 este un laptop excelent, ce beneficiază de un nivel mediu de performanțe, raport la un preț achiziție foarte avantajos.

Vine echipat cu un acumulator Li-Ion cu 4 celule, capabil să garanteze o autonomie de până la 4 ore de funcționare. Configurația tehnică ce se regăsește la interior, vine alcătuită dintr-un procesor i3, din 4Gb de memorie RAM, din 1Tb de memorie de stocare și dintr-un procesor grafic integrat din seria Intel HD Graphics.

Cât despre costul achiziționării unui astfel de laptop atractiv, pot spune că în oferta celor de la eMag se regăsește la prețul excelent de doar 1.899 de lei (vezi preț actualizat).

Din punct de vedere al detaliilor tehnice, prezintă o carcasă de culoare neagră, din plastic. Are o greutate de numai 2.5Kg și măsoară 384 x 25 x 265 (W x H x D)mm. Are proiectat un touchpad cu suport multi-touch, tastatură numerică, dar și tastatură UK.

Imagini cu Lenovo IdeaPad G50-80 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La nivel video, prezintă un LCD LED de tip Glare, cu diagonala de 15.6inch. Este un display LED Backlight, ce asigură conținutul redat într-un format HD, la o rezoluție de 1366 x 768pix.

Așadar, configurația hardware de sub carcasă, vine compusă dintr-un procesor i3, rulat la o frecvență de 1.7GHz, dintr-o placă video R5 series, model 330M, de tip dedicată și dintr-o capacitate de memorie RAM de 4Gb, DDR3.

Cât despre memoria de stocare a datelor, vine dotat cu un Hard Disk de 1Tb, cu tip de stocare HDD și cu o viteză de rotație de 5400rpm.

Este un model ce se bucură de unitate optică (DVD RW), de microfon integrat, de cameră Web cu rezoluție HD, de cititor de carduri 2 în 1 și de difuzoare stereo (2 x 1W), optimizate prin tehnologia avansată Dolby Advanced Audio v2.

La nivelul conectivității, prezintă două porturi USB 2.0, două porturi USB 3.0, un port VGA, o ieșire audio, un port HDMI, un port RJ-45 (LAN), Wi-Fi integrat și Bluetooth.

Ia-ți cu tine laptop-ul în toate călătoriile de afaceri sau vacanțe, transportându-l simplu și în siguranță într-o geantă pentru laptop Case Logic slim, de 16”, pe negru sau pe verde.

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad G50-80 este un laptop modern și performant, ce se evidențiază printr-un preț de achiziție foarte accesibil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i3
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb memorie de stocare
  • Placă video dedicată AMD Enduro Technology
  • LCD LED HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.