Laptop Lenovo IdeaPad G50-45

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
Lenovo IdeaPad G50-45 este un laptop extrem de portabil și foarte accesibil ca preț, vorbind, un device modern ce se adaptează perfect modului de lucru cotidian, repectiv aplicații multimedia și internet.

Este un laptop ce se adresează în mod special categoriilor de utilizatori mai puțin pretențioși, ce caută să își achiziționeze un laptop ieftin, ideal în activității uzuale.

Așadar, un astfel de laptop Lenovo ideal pentru a fi utilizat în activități de zi cu zi, se comercializează la prețul excepțional de doar 899lei (Vezi preț actualizat).

În ciuda prețului său mic, se remarcă printr-un aspect extrem de modern, cu detalii elegante și bine definite. Se bucură de o portabilitate uimitoare, asta datorându-se dimensiunilor sale reduse de 384 x 25 x 265 mm și a greutății de doar 2.5Kg. Se regăsește pe un fond negru, fiind realizat pe deplin dintr-un plastic de o calitate superioară.

Imagini cu Lenovo IdeaPad G50-45 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Configurația hardware este un capitol important de care trebuie să ținem cont atunci când achiziționam un laptop. Așadar, device-ul de față vine proiectat cu un procesor AMD Dual-Core E1-Series, model E1-6010. Este un model de procesor format din 2 nuclee, cu o tehnologie de 28nm și vine pregătit să tacteze la 1.3GHz. Tot aici, prezintă și o placă video din seria AMD Radeon R2 Graphics, de tip integrată, ce are producătorul chipset-ului video tot de la AMD.

Un alt capitol de bază, ar fii cel al memoriilor, unde vom întâlni un HDD cu o capaciate de stocare de 250Gb și încă 2Gb de memorie RAM, de tip DDR3, ce pot fi dezvoltați până la 8Gb de memorie.

Display-ul, este unul de tip LCD LED, cu o diagonală des întâlnită, de 15.6inch, ce se bucură de o rezoluție HD de 1366 x 768p. Beneficiază de caracteristica specială VibrantView, o funcție ce îmbunătățește calitatea imaginilor, astfel vor fi mult mai clare și mai dinamice.

Excelează și pe partea de multimedia, fiind echipat cu microfon integrat, cameră Web HD de 720p, cititor de carduri MMC și SD și 2 difuzoare integrate, îmbinate în tehnologia Dolby Advanced Audio v2. Ținem să specificăm că este vorba despre un dispozititv ce nu include unitate optică de scriere și citire.

La nivel de conectivitate, dispune de: două porturi USB 3.0, două porturi USB 2.0, un port HDMI, un port VGA, o ieșire audio, Bluetooth, Wireless și un port RJ-45 pentru Rețea.

În concluzie, laptop-ul Lenovo IdeaPad G50-45 este device-ul ideal și modern ce se bucură de un raport preț-calitate excepțional.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor AMD Dual-Core E1-Series
  • Placa video AMD Radeon R2 Graphics
  • LCD LED
  • Rezolutie HD
  • Web HD de 720p
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.