Laptop Lenovo IdeaPad G50-30

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Lenovo IdeaPad G50-30 este o variantă mai ieftină din seria device-urilor concepute recent de cei de la Lenovo, ce oferă posibilitatea unei ultilizari în regim multimedia, office sau navigare web, perfect pentru studenți sau elevi.

Prețul acestui laptop Lenovo IdeaPad G50-30 este în jur de 1.299lei, unul foarte bun, ținând cont de caracteristicile acestuia. Dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta zilei.

Modelul de față prezintă un design elegant, slim construit dintr-un material din plastic rezistent și foarte calitativ. Linile și elementele sale ce îl scot în evidență, fac să ofere acestuia un format bussines, perfect oriunde și oricand.

Imagini cu Lenovo IdeaPad G50-30:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul acestui model este de tip LCD LED, ce prezintă o diagonală de 15.6inch, cu o rezoluție HD de 1366x768p, dotat cu un finisaj reflexiv(glare). Dacă în exterior ecranul reflexiv este puțin mai dificil, se compensează în interior unde imaginilie oferă o claritate și o calitate de rang superior, unde vizionarea filmelor va fi o experiență excelentă.

Vine îinzestrat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, tip N2830, format din 2 nuclee, tactat la o frecvență de 2GHZ. Împreună cu placa video integrată din seria Intel HD Graphics, acestea două sunt scoase în evidență de consumul redus de energie electrică, astfel ambele nu pot depăși 7.5W.

Pentru sistemul de operare Microsoft Windows 8.1, 64 biți și pentru diverse aplicații, ai la dispoziție cei 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3. Iar pentru a stoca toate datele personale, filme, muzică, fotografii și altele, Hard Disk-ul de 500Mb, cu o viteză de rotație de 5400rpm îți stă la dispoziție oricând.

Calitatea audio excelentă se datorează celor două difuzoare stereo, susținute de tehnologia Dolby Advanced Audio v2. Așadar, sunetul oferit este extrem de curat, tare și nedistorsionat.

Nici pe partea de conectivitate nu stă mai prost, dispunând de următoarele porturi: HDMI, USB 2.0(2), USB 3.0, ieșire audio, iar că și comunicații vei beneficia de Bluetooth 4.0, Rețea 10/100/1000 și Wireless .

Datorită acumulatorului de tip Li-Ion, format din 4 celule și a tehnologiei Lenovo Energy Manager, autonomi­a acestui model va fi foarte ridicată, astfel te vei bucura de mai mult timp de folosire între alimentari.

După cum am mai spus că acest laptop este unul portabil, destinat în mare parte elevilor și studenților, ideal ar fi pentru siguranța acestuia și pentru un transport mai ușor, un rucsac Lenovo.  Pe lângă laptop și accesoriile acestuia, poți adăuga și alte obiecte folositoare, fiind extrem de încăpător.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor Intel Celeron Dual Core
  • Placa video Intel HD Graphics
  • TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere
  • Cameră web HD
Contra:
  •  Fără ieșire video VGA

Concluzie :

În urma unui raport preț-calitate acest laptop Lenovo IdeaPad G50-30 este excelent. Printre puținele modele de pe piața gadget-urilor, acesta oferă performanță, calitate și design uimitor, la un preț redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.