Lenovo Ideapad Flex2-15

Dacă îți plac lucrurile diferite, ieșite din tipar, cu siguranță îți va plăcea și noul ultrabook realizat de Lenovo.

Ultrabook-ul Lenovo Ideapad Flex2-15 vine conceput să fie utilizat în două moduri principale: de laptop ori de suport, atunci când vizionezi un film, un meci de fotbal ori chiar să conversezi pe internet.

Design-ul unic al acestui Lenovo îi oferă posibilitatea de a se adapta ușor la orice situație de utilizare, oriunde și oricând.
Prezintă un aspect elegant, slim, ce oferă eventualitatea de a se rabata până la 300 grade. Chiar dacă este conceput cu un display generos și oferă diferite moduri de utilizare, nu prezintă o grautate mai mare de 2.31kg.

În ciuda aspectului sau atractiv și al specificațiilor extrem de bune, acest Lenovo nu costă mai mult de 2.599lei. Însă, dacă te grăbești îl poți prinde la prețul uimitor din oferta zilei.

IMAGNI CU Lenovo Ideapad Flex2-15 :

 

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Una dintre piesele interesante ale acestui model de laptop, ar fi ecranul de tip LCD LED. Înglobat în tehnologia IPS, oferă Multi-Touch Screan 10 puncte, cu o diagonală darnică de 15.6inch și o rezoluție HD de 1366x768pixeli. Pe lângă funcțiile lui interesante, oferă și o calitate imaginilor extrem de superioară, cu tentă realistă.

La interior se află un procesor de tip Intel Core i3, modelul 4030U, ce tactează la o frecvență de 1.9GHz. În paralel cu placa video Intel HD Graphics 4400, vei beneficia de o rulare fluentă a experiențelor office ori multimedia.

Pentru sistemul de operare pus la dispoziție, adică Microsoft Windows 8.1, 64 biți și pentru alte aplicații, prezintă o capacitate de memorie RAM de 4Gb, tip DDR3. Iar pentru a păstra toate datele personale, muzică, fotografii și altele, direct pe laptop-ul tău, vei beneficia de un spațiu de stocare de până la 500Gb, de tip SSHD.

Grație difuzoarelor stereo din dotatare, calitatea sunetului redat va fi uimitoare. Cu ajutorul tehnologiei Dolby Advance Audio, difuzoarele sunt puse în valoare, astfel sunetul redat va fi nedistorsionat, puternic și foarte clar.

Pentru a reduce din erorile de scris și pentru o tastare mai confortabilă, modelul de față vine proiectat cu o tastatură revoluționară. Așadar, de acum poți tasta comod în condiții luminate, mulțumită tastaturii iluminate AccuType.

Flex2-15 va fi însoțitorul perfect pentru cei care sunt mai tot timpul de drum. Grație acumulatorului Li-Ion, realizat din 4 celule, autonomia bateriei va ajunge de până la 6h de utilizare continuă.

Și pe partea de multimedia se descurcă destul de bine, dispunând de următoarele porturi: HDMI, 2xUSB 2.0, USB 3.0, ieșire audio. Iar ca și legături de comunicație dispune de Bluetooth, Wireless 802.11 b/g/n și Rețea.

Protejează-ți ultrabook-ul de inevitabilele accidente și achiziționează pentru acesta un Rucsac Ellehammer Commuter, astfel transportul va fi mai ușor, iar protecția mult mai mare.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Intel Core i3
  • Intel HD Graphics 4400
  • Multi-touch Screen 10 puncte
  • LCD LED Touchscreen
  • Dolby Advanced Audio
  •  Touchpad cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor
  • Microsoft Windows 8.1, 64 biti
Contra:
  • Deocamdată nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.