Lenovo IdeaPad B50-80 – laptop ieftin de generaţie nouă, modern şi portabil

Cauţi un laptop accesibil, pe care îl foloseşti la activităţile cotidiene, precum multimedia şi internet? Atunci, prin review-ul de astăzi îţi aducem în atenţie un model decent, portabil şi atractiv, ideal pentru lucrul de zi cu zi de acasă sau chiar din deplasare, provenind din ultimele generaţii apărute.

Lenovo IdeaPad B50-80 reprezintă o variantă convenabilă, atât din punct de vedere al preţului, cât şi al nivelului de performanţe, ce îl fac capabil să facă faţă cu brio sarcinilor de zi cu zi.

Nu rulează niciun sistem de operare din fabrică, lucru ce permite utilizatorului să îşi aleagă sistemul pe care doreşte să lucreze. Vine dotat cu un acumulator Li Ion (4 celule) ce asigură o durată de viaţă de până la 4-5h de lucru. Touchpad-ul generos, precum şi tastatura EN-UK şi numerică, garantează o funcţionalitate rapidă, corectă şi pe cât se poată de confortabilă.

În privinţa preţului, avem de-a face cu unul dintre cele mai accesibile laptop-uri de pe piaţă la ora actuală. Astfel, magazinul eMag îl pune spre vânzare la preţul online de doar 1.199 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea estetică, observăm o construcţie modernă şi elegantă de culoare neagră, ce prezintă finisaje şi elemente distinse. Plasticul din care este realizat este de calitate foarte bună, astfel garantează o durabilitate ridicată în timp. Cântăreşte numai 2.3kg şi măsoară standard 380 x 24.7 x 262(W x H x D) mm.

Acelaşi device decent se regăseşte şi în stocul celor de la CEL, Flanco, evoMag şi Altex.

Imagini cu Lenovo IdeaPad B50-80:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Performanţele hardware pe care le deţine au la bază un procesor Intel Pentium Dual Core, model 3805U. Este un procesor cu două nuclee, cu un Cache de 2Gb, ce rulează la o frecvenţă de 1.9GHz. Vine cu placă video integrată, din seria Intel HD Graphics, capabilă să oferă o grafică destul de decent.

Deţine un ecran anti-glare, respectiv beneficiază de un strat anti reflexie, ce asigură reproducerea unui conţinut excelent, indiferent de nivelul luminozităţii din încăpere. Diagonala LCD LED-ului măsoară 15.60inch şi oferă o rezoluţie maximă de 1366 x 768p, la un format High Definition.

Din punct de vedere al memoriilor, vine dotat cu o unitate HDD, cu capacitatea de 500Gb, ce include stocarea de date şi fişiere, precum şi cu 4Gb de tip DDR3, ce reprezintă capacitatea de memorie RAM.

La nivel de dotări multimedia, beneficiază de WebCam High Definition, de microfon integrat, de unitate scriere/citire DVD Rw şi de difuzoare audio stereo încorporate.

Ca şi conectivitate, pune la dispoziţie Bluetooth v4.0, Reţea 10/100/1000 Mbps (port Rj-45), Wireless 802.11 ac, HDMI, USB 2.0(2), USB 3.0(2), VGA şi ieşire audio.

Concluzie :

Concluzionând, Lenovo IdeaPad B50-80 este un laptop accesibil, cu performanţe hardware decente, reprezentând o variantă ideală activităţilor de zi cu zi, fie ele susţinute de acasă, fie din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • Design plăcut
  • Ultimă generaţie
  • Preţ accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.