Lenovo IdeaPad 700 – laptop Full HD cu performanţe hardware superioare

Lenovo IdeaPad 700 se pare a fi un laptop atractiv de generaţie nouă, echipat cu performanţe hardware superioare. Reprezintă un dispozitiv ideal oricărei sarcini şi activităţi de lucru, fie susţinute de la birou, fie din deplasare.

Noul gadget vine standard Free Dos, lucru ce permite instalarea sistemului de operare dorit. Integrează o baterie de tip Lithium Polymer cu 3 celule, ce garantează o autonomie de lucru de până la 4 ore.

Acest model IdeaPad 700 este comercializat deja de către magazinul online eMag, cu preţul de achiziţie de 3.799 de lei (vezi preţ actualizat).

La capitolul design, poartă o construcţie aparte din plastic şi aluminiu, pe o nunaţă de culoare albă. Prezintă finisaje şi detalii moderne, ce conferă un aer elegant şi distins. Măsoară standard 384 x 22.7 x 265 (W x H x D) mm şi cântăreşte aproximativ 2.3kg.

Beneficiază de tastatură UK/numerică de tip iluminată, precum şi de un touchpad generos, ce acceptă suport multi-touch.

Acelaşi gadget este disponibil online şi la Cel.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 700:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul gadget din seria IdeaPad de la Lenovo este proiectat cu un ecran LCD LED de tip IPS, ce măsoară 15.6 inch în diagonală. Este de tip anti-glare, respectiv mat, ce are o rezoluţie maximă Full HD la 1920 x 1080pix.

Aşa cum am spus, se prezintă excepţional din punct de vedere hardware. Astfel, este prevăzut cu procesorul Intel Core i7-6700HQ, realizat pe arhitectura Skylake. Are o tehnologie de 14nm, 4 nuclee şi un Cache de 6Gb, frecvenţa standard de tactare fiind de 2.6GHz. Însă, cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, frecvenţa poate ajunge până la maxim 3.5GHz.

Grafica este asigurată atât de procesorul integrat Intel HD Graphics 530, cât şi de placa video dedicată GeForce GTX 950M. Cea din urmă, beneficiază de caracteristica avansată NVIDIA PhysX Tehnologie CUDA, având o capacitate de memorie video de 4Gb, de tip DDR3.

Din punct de vedere al memorie RAM, vine prevăzut cu două sloturi disponibile, fiecare ocupat cu câte o plăcuţă de 4Gb, de tip DDR4. Astfel, deţine în total 8Gb, de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.133GHz.

În privinţa memoriei de stocare, include o unitate HDD cu 5400 rotaţii pe minut, cu capacitatea de 1Tb.

Dotările multimedia ale acestui laptop Lenovo sunt urmatoarele: untiate optică externă, microfon array încorporat, difuzoare audio stereo JBL de 2 x 2.5W (Dolby Home Theater), WebCam HD şi cititor de carduri 3 în1 (SD, MMC, MS).

Iar ca şi dotări de conectivitate, dispune de: HDMI, USB 2.0, USB 3.0 x 2, ieşire audio (Jack 3.5mm), Bluetooth 4.0, Reţea 10/100/1000 (LAN) şi Wireless 802.11 ac.

Concluzie:

În concluzie, Lenovo IdeaPad 700 este un laptop recent cu performanţe hardware avansate. Impresionează atât prin configuraţie hardware superioară, cât şi prin design ultra-modern.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • Full HD
  • De ultimă generaţie
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.