Lenovo IdeaPad 500S-13ISK – notebook ultraportabil de generaţie nouă

Lenovo IdeaPad 500S-13ISK este un notebook portabil şi uşor, flexibil în orice tip de activitate şi sarcină, indiferent de situaţie. Este ideal atât de acasă, de la birou, cât şi din călătoriile de afaceri sau de vacanţă.

Oferă o autonomie de lucru de până la 7 ore neîntrerupt, asta datorându-se implicit acumulatorului din dotare de tip Li-Polymer cu două celule. Standard vine Free DOS, astfel îţi oferă posibilitatea de a îţi alege sistemul de operare pe care vrei să lucrezi.

Acest model IdeaPad 500S-13ISK se poate achiziţiona de curând şi din ofertele celor de la eMag, cu preţul de 2.299 de lei (vezi preţ actualizat).

Deţine o construcţie impresionantă de culoare albă, realizată atât din plastic, cât şi din aluminiu, amebele fiind de o calitate foarte bună. Ca şi detalii tehnice, ar fi că are o greutate de 1.56kg şi că masoară standard 323 x 19.3 x 230(W x H x D) mm.

Include un touchpad confortabil, ce acceptă gesturi multiple, precum şi tastatură UK. Ambele sunt calitative, capabile să asigure o utilizare rapidă, corectă şi comodă.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 500S-13ISK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Aceast Lenovo IdeaPad are la bază o configuraţie hardware destul de bună. Astfel, include procesorul Intel Core i3, model 6100U, realizat pe arhitectura recentă Skylake. Este un procesor puternic cu două nuclee, ce deţine o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Gb, fiind capabil să tacteze la o frecvenţă de 2.3GHz.

În ceea ce îl priveşte grafică, beneficiază de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520.

Este prevăzut cu un display LED, ce funcţionează pe tehnologia IPS, având 13.3inch în diagonală. Afişează un conţinut de înaltă definiţie, la o rezoluţie Full High Definition la 1920 x 1080pix.

Pe partea de memorii, vine echipat cu capacitate de 4Gb de memorie RAM, de tip DDR3L. Are o frecvenţă de 1.6GHz şi un singur slot de memorie, capacitatea maximă acceptată fiind de 8Gb.

Se prezintă ceva mai bine din punct de vedere al capacităţii de stocare, astfel deţine 500Gb + 8Gb de tip SSHD, cu 5400rpm.

Capitolul multimedia deţine următoarele: un cititor de carduri 4 în 1 (SD/SDHC/SDXC/MMC), un microfon integrat, două difuzoare audio integrate de 3W (Dolby DS 1.0 Home theatre), precum şi o cameră Web HD.

În privinţa conectivităţii, acest notebook pune la dispoziţie următoarele: Wireless 802.11 ac, LAN (Reţea 10/100/1000), Bluetooth 4.0, USB 3.0 (2), USB 2.0, HDMI şi ieşire audio.

Concluzie :

În concluzie, Lenovo IdeaPad 500S-13ISK este un notebook de generaţie nouă, un device de calitate capabil să asigure o funcţionalitate ireproşabilă, atât de la birou, cât şi din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware bună
  • De generaţie nouă
  • Free DOS
  • Full HD
Contra:
  • Fără unitate optică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.