Lenovo IdeaPad 500-15ISK – ultrabook Full HD, cu performanţe hardware superioare

Lenovo IdeaPad 500-15ISK reprezintă o variantă ultra performantă de laptop, un ultrabook de calitate înaltă, conceput pentru a asigura o funcţionalitate ridicată, în orice situaţie.

Noul gadget rulează din fabrică sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home, pe 64 biţi, beneficiind de un acumulator generos, de tip Li-Ion cu 4 celule, de un touch pad cu suport multi-tocuh, de tastatură UK, cât şi de tastatură numerică.

Desigur, costul de achiziţie este pe măsura nivelului de caracteristici, astfel device-ul de faţă se poate procura din stocul celor de la eMag cu preţul de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Se laudă cu o carcasă albă, modernă şi elegantă, realizată din aluminiu şi plastic. Nu cântăreşte mai mult de 2.31kg, măsurând standard 384 x 24.6 x 265(W x H x D) mm.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 500-15ISK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Deţine un ecran Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080pixeli, având o diagonală de 15.6”. Este un ecran anti-glare, ce beneficiază de tehnologia TN, capabil să reproducă conţinutul la o calitate superioară.

Sub carcasă dăm peste un procesor Intel Core i7, tactat la o frecvenţă de 2.5GHz (3.1GHz Turbo Boost), tot aici întâlnim şi o placă video dedicată din seria Radeo Meso XT şi o capacitate de memorie RAM, de 4Gb, de tip DDR3.

Stocarea fişierelor şi a datelor este asigurată de către Hard Disk-ul de 1Tb din dotare, cu tip de stocare HDD.

Din punct de vedere multimedia, avem de-a face cu un DVD Rw, cu un cititor de carduri 4 în 1, cu microfon integrat, cu o cameră Web HD 3D cu tehnologie Intel RealSense şi cu o linie audio stereo JBL, optimizată prin tehnologia Dolby Home Theater.

Conectivitatea are la bază o serie de conectori numeroşi, precum HDMI, USB 2.0, USB 3.0 x 2, VGA, Bluetooth, LAN şi Wi-Fi integrat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad 500-15ISK este un ultrabook de calitate superioară, conceput pentru a garanta o portabilitate ridicată şi o funcţionalitate ireproşabilă, în orice situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video Radeon Meso XT
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.