Lenovo IdeaPad 320-15IAP – laptop modern și calitativ de buget

Lenovo IdeaPad 320-15IAP reprezintă un dispozitiv ideal celor ce sunt în căutarea unui laptop accesibil și modern pentru sarcini simple, precum activități multimedia și internet. Este o soluție avantajoasă, ideală atât prentru lucrul de la birou, cât și pentru cel de pe teren.

Datorită faptului că vine standard fără sistem de operare instalat (Free DOS), permite utilizatorului să își aleagă sistemul de operare dorit.

Acest model recent IdeaPad 320-15IAP de la Lenovo poate fi achiziționat online din oferta magazinului eMag cu doar 899 de lei (vezi preț actualizat).

În ceea ce privește partea estetică, remarcăm un exterior modern cu finisaje și forme bine definite, extrem de plăcut la utilizare. Deține o carcasă calitativă din plastic de culoare gri, ce cântărește în jur de 2.2kg și măsoară standard 378 x 22.9 x 260 mm.

Pune la îndemână o tastatură internațională și numerică, precum și un touchpad de dimensiuni generoase.

Modelul de față se poate procura și din magazinele de specialitate Altex, Flanco și CEL.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 320-15IAP:

 

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

La capitolul performanțe hardware, ascunde un procesor Intel Celeron N3350, proiectat pe arhitectura Apollo Lake. Are 2 nuclee, o tehnologie de 14nm și un cache de 2.0Mb. Standard rulează la o frecvență nominală de 1.1GHz, iar cu ajutorul modului Turbo Boost poate crește până la 2.4GHz.

Grafica acestui laptop este asigurată de către procesorul integrat HD Graphics 500 de la Intel.

Ecranul din dotare este unul de 15.6 inch în diagonală, ce are la bază tehnologia TN. Vorbim de finisaje anti-glare (mat), de unghiuri largi de vizibilitate, precum și de un format High Definition la o rezoluție maximă de 1366 x 768 pixeli.

La nivel de memorie, este dotat cu o capacitate de 4Gb de tip DDR3L de memorie RAM, cât și cu un HDD de 500Gb de memorie de stocare.

Dotările multimedia din dotare ar fi camera Web VGA, difuzorul audio, microfonul incorporat, cât și cititorul de carduri SD, MMC, SDHC și SDXC.

Iar ca și conectivitate și porturi, pune la îndemână următoarele: un port HDMI, un port USB 3.0, o ieșire audio, un port USB 2.0, un port RJ-45, conexiune Bluetooth 4.1, conexiune LAN 10/100 și conexiune Wireless 802.11 ac.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad 320-15IAP este un laptop avantajos de buget, cu un design modern și performanțe decente, ideal pentru activitățile de zi cu zi.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware decente
  • Free DOS
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Fără DVD-RW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.