Lenovo IdeaPad 310-15ISK – laptop portabil şi modern, cu specificaţii hardware excelente

Lenovo IdeaPad 310-15ISK reprezintă un notebook de generaţie nouă, evidenţiat atât prin performanţe hardware avansate, cât şi prin portabilitate şi modernitate. Se dovedeşte a fi un model excelent în orice situaţie, indiferent dacă este vorba de lucrul de acasă sau de cel din deplasare.

Discutăm despre un dispozitiv Free DOS, ce încorporează un acumulator Lithium Polymer cu 2 celule. Ca şi autonomie de lucru, garantează o durată de viaţă de până la 5 ore continuu.

Acest model IdeaPad 310-15ISK poate fi procurat şi online, din stocul magazinului eMag, cu numai 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Ca şi detalii estetice, prezintă o construcţie de calitate înaltă, integral realizată din plastic. Beneficiază de finisaje moderne şi elegante, precum şi de o portabilitate excelentă. Este pe o nuanţă de culoare albă, cântăreşte în jur de 2.2kg şi masoară standard 379 x 22.9 x 260 (W x H x D) mm.

Este prevăzut cu un touchpad generos cu suport multi-touch, precum şi cu o tastatură numerică/UK, ambele fiind capabile să ofere un mod de utilizare confortabil rapid şi precis.

Acelaşi dispozitiv atractiv este disponibil online şi la CEL.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 310-15ISK:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Noul dispozitiv IdeaPad de la Lenovo se laudă cu un LCD LED de 15.6 inch în diagonală, cu rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p. Avem de-a face cu un ecran glare, cu tehnologie TN, capabil să reproducă o imagine de calitate înaltă.

Privind specificaţiile hardware, dăm peste un procesor Intel Core i5 – 6200U, realizat pe arhitectura recentă Skylake. Are la bază două nuclee, o tehnologie de 14nm şi un Cache de 3Gb. Cât despre frecvenţa de tactare, rulează din fabrică la 2.3GHz, însă cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge la maxim 2.8GHz.

La capitolul grafică, se bucură atât de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520, cât şi de placa video dedicată GeForce 920MX. Cea din urmă deţine chipset video de la nVidia, are o capacitate de memorie video de 2Gb de tip DDR3 şi beneficiază de caracteristica specială Optimus.

Este prevăzut standard cu o capacitate de memorie RAM de 12Gb de tip DDR4, cu o frecvenţă de 2.13GHz. Ca şi mamorie de stocare, dispune de un HDD cu capacitatea de 1Tb şi cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Vine echipat cu două difuzoare audio stereo de 3W putere ambele (Dolby Advanced Audio v2), cu un cititor de carduri 4 în 1 (SD/SDHC/SDXC/MMC), cu o cameră Web HD, cu un DVD Rw şi cu un microfon integrat.

Beneficiază de un port USB 3.0, de două porturi USB 2.0, de un port VGA, de un port HDMI, de o ieşire audio, de Bluetooth (4.0), de LAN (Reţea 10/100/1000) şi de Wireless (802.11 ac).

Concluzie:

Concluzionând, Lenovo IdeaPad 310-15ISK reprezintă un notebook portabil şi modern, cu performanţe hardware superioare.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe hardware superioare
  • De ultimă generaţie
  • Modern
  • Free DOS
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.