Lenovo IdeaPad 300 – ultrabook elegant şi modern, cu performanţe hardware superioare

Lenovo IdeaPad 300 aparţine ultimelor generaţii de laptop-uri ultra performante, echipat cu componente hardware superioare, oferind o funcţionalitate extraordinară.

Deţine un acumulator cu 4 celule, de tip Li-Ion, tastatură numerică cât şi internaţională şi un touch pad generos, cu acţiuni multi-touch. Este de specificat faptul că nu rulează standard niciun sistem de operare.

După cum era de aşteptat, preţul este pe măsura gradului de performanţă, aşadar în oferta celor de la eMag se găseşte la preţul de 3.499 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa aspectului, remarcăm cu plăcere un design ultra modern, cu finisaje şi trăsături distinse, totul pe un fond de culoare neagră.

Acelaşi ultra book îl întâlnim şi în stocul celor de la Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 300 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un ultrabook de 17.3”, de tip glare, ce reproduce conţinutul la o rezoluţie High Denition +, la 1600 x 900pixeli.

La sectorul hardware, găsim un procesor Intel Core i7, rulat la o frecvenţă de tact de 2.5GHz (3.1GHz Turbo Boost), însoţit de o capacitate de 4Gb (DDR3) de memorie RAM şi de o placă video dedicată, din seria ATI Exo Pro, model R5 M330.

Din punct de vedere al memoriei de stocare, se laudă cu un Hard Disk, de tip HDD, cu capacitatea de stocare de 1Tb.

Se prezintă foarte bine şi pe partea de multimedia, astfel găsim o cameră Web HD, un DVD Rw, un microfon integrat, un cititor de carduri şi două difuzoare stereo.

Iar cât despre conectivitate, pune la dispoziţie Wi-Fi, Reţea şi Bluetooth, plus port HDMI, port USB 3.0, port USB 2.0 x 2, ieşire audio şi VGA.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Lenovo IdeaPad 300 este un ultrabook cu performanţe hardware superioare şi cu un design ultra modern, capabil să garanteze o productivitate ridicată.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Procesor i7
  • 4Gb memorie RAM
  • 1Tb HDD
  • Placă video ATI Exo Pro R5 M330
  • HD+
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.