Lenovo IdeaPad 300-15ISK – device modern şi avantajos, cu performanţe hardware excelente

Lenovo IdeaPad 300-15ISK este un alt laptop avantajos de generaţie nouă, un device atractiv ce beneficiază de un raport preţ-calitate excelent. Este perfect atât lucrului de birou, cât şi celui din deplasare, oferind o portabilitate excelentă şi o utilizare confortabilă.

Se recomandă atât activităţilor simple de zi cu zi, cât şi celor mai complexe şi mai solicitante. Asigură o autonomie bună de lucru, graţie bateriei Li-Ion cu 4 celule. Standard nu deţine niciun sistem de operare instalat, astfel fiind Free DOS oferă posibilitatea alegerii instalării sistemului preferat.

Acest model IdeaPad 300-15ISK este comercializat de către magazinul de specialitate eMag, cu doar 2.399 de lei (vezi preţ actualizat).

Include tastatură UK / numerică, cât şi un touchpad generos cu gesturi multi-touch. Ambele sunt capabile să ofere o utilizare comodă, corectă şi rapidă în orice situaţie.

Pe partea de design, propune o construcţie modernă şi elegantă din plastic, cu finisaje şi elemente moderne, pe un fond de culoare neagră. Tehnic vorbind, măsoară standard 384 x 22.9 x 265(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 2.3kg.

Device-ul de faţă se poate procura şi din ofertele celor de la Altex şi Flanco.

Imagini cu Lenovo IdeaPad 300-15ISK :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul Lenovo IdeaPad deţine un LCD LED de 15.6” în diagonală, capabil să reproducă un conţinut de înaltă definiţie. Acceptă o rezoluţie maximă de 1366 x 768pixeli, la un format High Definition.

În ceea ce îl priveşte configuraţia hardware, vine prevăzut cu un procesor Intel Core i5, model 6200U, conceput pe arhitectura Skylake. Are la bază o tehnologie de 14nm, două nuclee şi un Cache de 3Gb, frecvenţa de tactare a procesorului find de 2.3GHz. Însă, mulţumită modului Turbo Boost, această frecvenţă de rulare poate creşte în cazuri extreme până la 2.8GHz.

La capitolul grafică, include o placă video de tip integrată, respectiv modelul Intel HD Graphics 520.
Ca şi capacitate de memorie RAM, vine standard cu 8Gb, de tip DDR3L, cu 1.6GHz, maxima acceptată fiind de până la 16Gb. În ceea ce îl reprezintă memoria de stocare, include o capacitate de 128Gb, de tip SSD.

Cât despre specificaţiile multimedia, beneficiază de un cititor de carduri 4 în 1 (MMC/SDXC/SDHC/SD), de microfon integrat, de DVD-Rw, de Web HD, precum şi de difuzoare audio stereo (Dolby Advanced Audio).

Conectivitatea acestui device constă în următoarele porturi: HDMI, USB 2.0 (2), USB 3.0, VGA şi ieşire audio. Beneficiază atât de conexiune Wireless şi LAN, cât şi de conexiune Bluetooth.

Concluzie :

În concluzie, Vision Touch VTTV A4001 este un laptop ultra modern şi performant, un model atractiv ideal atât lucrului intens de acasă, cât şi celui din deplasare.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Configuraţie hardware foarte bună
  • De generaţie recentă
  • Free DOS
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.